Légiósok: Dühös és frusztrált voltam – Balogh Norbert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.24. 10:24
Balogh Norbert, az olasz másodosztályú Palermo magyar válogatott labdarúgója nem foglalkozik a múlttal, elmondása szerint végre túl van a nehéz időszakon.

A 22 éves Balogh Norbert a pályán is egyre jobban érzi magát, ezt mutatja, hogy a Palermo Sappada elleni felkészülési mérkőzésén (20–0)háromszor is eredményes volt.háromszor is eredményes volt.

ÍME, A MÁSODIK FÉLIDŐ GÓLJAI (BALOGHÉ A 3., A 4. ÉS A 8.)A csatár a Corriere dello Sportnak elmondta, túl van a nehéz időszakon.

„Jelenleg nagyon jól érzem magam, pozitív pillanatokat élek át. Átérzem, mekkora felelősséget jelent, hogy Cavanihoz hasonlítottak engem a klubnál. Imádom a párom, akit két hete Párizsban eljegyeztem. Egészséges vagyok, a sérülésemből teljesen felépültem, ezek a dolgok boldoggá tesznek. Tavaly azt mondtam, hogy az én szezonom lesz, aztán mégis»elvesztem«, holott eleinte minden jónak tűnt. Állandóan sérült voltam, szinte semmit sem játszottam. Dühös és frusztrált voltam, de nem az edzőim miatt, hanem azért, mert ennyire balszerencsés vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik