Légiósok: A feljutás ugródeszka lehet számomra – Bese

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.25. 12:10
Mindössze néhány pontra van jelenleg Bese Barnabás csapata, a francia másodosztályban játszó Le Havre az élvonalba jutástól. Többek között erről beszélt ma reggel a játékos a Digi Sportnak.

A Le Havre jelenleg a tabella 5. helyén áll, és négy pontra van az osztályozót érő 3. helytől, a biztos feljutást jelentő 2. pozíciótól hat pont választja el. Bese Barnabás tudja, nem lesz könnyű dolguk, hogy kiharcolják a feljutást az első osztályba, ám nem tarja elérhetetlennek a célt.Le Havre jelenleg a tabella 5. helyén áll, és négy pontra van az osztályozót érő 3. helytől, a biztos feljutást jelentő 2. pozíciótól hat pont választja el. Bese Barnabás tudja, nem lesz könnyű dolguk, hogy kiharcolják a feljutást az első osztályba, ám nem tarja elérhetetlennek a célt.

„A tabella elég szoros, főleg az élmezőnyben. Az utóbbi időszak kicsit nehezebb volt nekem, mert volt egy komolyabbnak mondható sérülésem a térdemmel, és még mindig nem vagyok százszázalékos állapotban, emiatt nem számíthat rám teljesen a vezetőedző” – tért ki a közelmúltra a 11-szeres válogatott játékos.

„Úgy gondolom, nem lehetetlen a feljutás. Idén még szorosabb az élmezőny és a feljutásért való harc. Nagyon sok meccs van még hátra, sok csapat pontszáma azonos vagy csak egy-két-három pont különbség van közöttük. Dolgozunk, és bízom benne, hogy oda tudunk érni a végén.”

Bese természetesen tisztában van azzal, hogy ha sikerül kiharcolniuk a feljutást, az az ő helyzetére is hatással lesz.

„Úgy gondolom, hogy ha folyamatosan stabil, jó teljesítményt nyújtok a szezon során, akkor ez lehet számomra az ugródeszka. Bízom benne, hogy még tudok feljebb lépni, és hiszek is benne, úgyhogy ezért dolgozok” – ígérte Bese.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik