Légiósok: Nikolics látogatása feldobta a Legia edzőjét

Vágólapra másolva!
2017.11.03. 18:41
Nikolics Nemanja pénteken meglátogatta korábbi együttesét, a Legia Warszawát – számolt be a vizitről a lengyel labdarúgócsapat életét követő legia.net.

Az év eleje óta a Chicago Fire-t erősítő, a Legiában korábban bajnoki címet és gólkirályságot ünneplő magyar válogatott támadót az edzői stáb tagjai és a korábbi csapattársak is nagy szeretettel köszöntötték.

„Pontosan tudom, Nikolics mennyire tiszteli a klubot, amelyben igazi sztár volt – idézi a honlap Romeo Jozakot, a jelenlegi vezetőedzőt. – Találkoztam vele én is, mindenkit szívből üdvözöl. Ez a látogatás is bizonyítja, milyen összetartás jellemzi a klubot, mennyire kedvelik egymást labdarúgóink.”

A Legia egy hullámvölgyből kilábolva megnyerte a legutóbbi három bajnokiját, és a lengyel tabella második helyén áll. A varsóiak vasárnap a sereghajtó Pogonnál, Gyurcsó Ádám csapatánál vendégeskednek.

„Jó érzés visszatérni a Legia stadionjába, ahol megannyi fantasztikus pillanatot és felejthetetlen gólt élhettem át” – írta Nikolics a hivatalos Instagram-oldalán.

 

Good to be back at Legia stadium where I lived through a lot of memorable moments and some unforgetable goals!@legiawarszawa

1,211 Likes, 16 Comments - Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) on Instagram: "Good to be back at Legia stadium where I lived through a lot of memorable moments and some..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik