Légiósok: Oroszországban szeretne bizonyítani Koman

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.02. 18:58
Koman Vladimir, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FK Krasznodar magyar középpályása határozottan cáfolta, hogy a Szombathelyi Haladásba igazolna. A légiós mindenképp Oroszországban bizonyítana.

Az élvonalbeli Haladás valóban felvette a kapcsolatot a magyar válogatott középpályással, Koman Vladimirrel, ám a futballista mindenképpen jelenlegi csapatában, az orosz élvonalbeli Krasznodarban bizonyítana.Koman Vladimirrel, ám a futballista mindenképpen jelenlegi csapatában, az orosz élvonalbeli Krasznodarban bizonyítana.

„Felvettük a kapcsolatot Koman Vladimir édesapjával, ugyanis kiváló viszonyt ápolunk, és elmondtuk neki, szívesen látnák a kevés játéklehetőséghez jutó fiát a Haladásban. A válogatott középpályás érkezésére azonban nincs sok esély, ugyanis a futballista mindenképp a Krasznodarban bizonyítana" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Haladás ügyvezető igazgatója, Tóth Miklós.

Koman Vladimir a Nemzeti Sport Online Telkiben tartózkodó munkatársának is elmondta, nincs esély arra, hogy Szombathelyre igazoljon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik