Játékossors: Feczesin ügynöke kapcsolatban van a Padovával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.13. 17:31
Filipovics Vladan, a jelenleg klub nélkül álló Feczesin Róbert menedzsere a padovagoal.it megkeresésére elmondta, hogy ügyfele iránt valóban érdeklődik a Serie B-ben szereplő Padova, ám ez nem jelenti azt, hogy a korábbi magyar válogatott támadó biztosan az olasz másodosztályban folytatja pályafutását.

„Megerősítem a Padova érdeklődését, kapcsolatban vagyunk az olasz klubbal. Meglátjuk, mi történik a következő napokban, de Feczesin iránt a Beitar Jerusalem is érdeklődik, sőt Ukrajnából és Németországból is érkezett megkeresés. Majd kiderül, hogyan alakulnak a dolgok” – nyilatkozta Filipovics Vladan a padovagoal.it-nek, amely szerint Feczesin a Serie B-ben érdekelt klub első számú célpontja a távozó Jerry Mbakogu pótlására.Filipovics Vladan a padovagoal.it-nek, amely szerint Feczesin a Serie B-ben érdekelt klub első számú célpontja a távozó Jerry Mbakogu pótlására.

Mint ismert, a 27 esztendős csatár legutóbb az olasz másodosztálytól búcsúzó Ascoliban futballozott, de a klub nem hosszabbította meg a szerződését, így ingyen igazolhatóvá vált, és azóta a Padovánál, a Beitar Jerusalemnél és a Latina Calciónál is felvetődött a neve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik