Portsmouth: Gyepesnek elege van a kifogásokból

Vágólapra másolva!
2013.02.07. 11:37
Régen látott mélyponton van a Portsmouth labdarúgócsapata, az angol harmadik ligás klub 18 mérkőzés óta nyeretlen, ráadásul legutóbbi nyolc meccsén vereséget szenvedett. Az anyagi gondokkal is küzdő Pompey magyar hátvédje, Gyepes Gábor a Scunthorpe-tól elszenvedett „fájdalmas vereségről” beszélt.





„Ha a csatár üresen érkezik középen, akkor valaki hibázik. Ha együtt futballoztok, tudnod kell, mit csinál a csapattársad. Ez hiányzik nálunk – nyilatkozta a chichester.co.uk-nak Gyepes Gábor. – Jelen pillanatban nehéz bármit is elérni emiatt. Nehéz jó választ adni egy vereségre, inkább kifogásokat keresünk. Ezt nem tehetjük. A gólok akkor jönnek, ha valaki hibázik. A Scunthorpe elleni meccsen jobb eredményt kellett volna elérnünk, legalább egy pontot kellett volna szereznünk, de ez nem történt meg, ami nagyon frusztráló.”

Guy Whittingham, a Portsmouth menedzsere a Scunthorpe-tól elszenvedett vereség után méltatta Gyepest, a tréner szerint a magyar hátvéd jól teljesített a találkozón.

Az utolsó előtti Portsmouth a hétvégén a tabellán negyedik Bournemouth vendége lesz, és ha vereséget szenved (amire a papírforma alapján jó esélye van), akkor beállítja a klub történetének leghosszabb nyeretlenségi szériáját, amelyet az 1975–1976-os szezonban jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik