Légiósok: Nem ijedek meg a kihívástól - Bajner Bálint

Vágólapra másolva!
2013.01.05. 09:36
Bajner Bálint, a német bajnok (Bundesliga) Borussia Dortmund magyar labdarúgója nem ijed meg a kihívástól, és szeretne bizonyítani a csapat spanyolországi edzőtáborában. A 22 éves csatárt bár hívták más csapatok, ragaszkodik hozzá Jürgen Klopp vezetőedző.

„Mielőtt ősszel aláírtam a kétezer-tizennégy nyaráig szóló szerződésemet, három Bundesliga kettes csapat is keresett, de a klubnál ragaszkodtak hozzám. Nem ijedek meg a kihívástól, csak a Dortmundban gondolkodom, bármilyen nehéznek látszik, itt szeretnék megragadni a felnőttcsapatban” – nyilatkozta a Dortmund magyar támadója, Bajner Bálint a Nemzeti Sportnak. Bajner Bálint a Nemzeti Sportnak.

„Hogy milyen a kapcsolatom Jürgen Klopp vezetőedzővel? Vele kapcsolatban mindig az a jelenet jut eszembe, amikor mosolyogva odajött hozzám, és arról beszélt, mennyi munka van abban, hogy például Robert Lewandowski olyan jó futballista, amilyen. Nem véletlenül említette éppen őt, aki viselkedésével, hozzáállásával és játékával is példát mutat a csapatnál. Az öltözőben angolul beszélünk egymással, ezért a németem sajnos alig fejlődik. Én Lewandowskival vagy mondjuk Mario Götzével nem sok szót váltottam, de Mats Hummelsszel és Neven Szuboticcsal annál többet. Főleg Szubotics segített sokat, mindenben számíthatok rá, ő intézte el nekem az internetet, ő állította be a telefonomat, és az öltözőben is mindig igyekezett pótolni, ha valamiben hiányt szenvedtem. Furcsa, hogy ennyire segítik itt a fiatalokat, Magyarországon tapasztalataim szerint ritka az ilyen hozzáállás” – tette hozzá a csapat spanyolországi edzőtáborába is elutazó labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik