Légiósok: Lencsét elengedte izraeli klubja a robbantások után

Vágólapra másolva!
2012.11.24. 21:30
null
Lencsének engedték, hogy hazatérjen (Fotó: Action Images)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az Ironi Kirjat Smona elengedte a labdarúgócsapatnál kölcsönben szereplő Lencse Lászlót. Értesüléseinket a klub hivatalos honlapján megjelent cikk is megerősítette.

 

Mint ismert, Izraelben igencsak feszült a politikai helyzet, szerdán ráadásul egy buszt robbantottak fel Tel-Avivban, ami után el is halasztották a Hapoel Ironi Kirjat Smona El-mérkőzését az Athletic Bilbao ellen. A Videotontól kölcsönben az izraelieknél szereplő Lencse ezután kérte a klubot, hogy engedje haza.

Az izraeli klub pedig eleget tett a magyar futballista kérésének és a mai napon felbontotta Lencse kölcsönszerződését, aki így hazatérhet Magyarországra.

„A magyar játékos elmondta a menedzsmentnek, hogy fél és érzelmi nehézségei vannak, ami megnehezíti az országban maradását. Ezen az érzésen különösen rontottak az utóbbi idők harcai az országban. László elmondta, hogy mennyire szereti a csapatot és a játékosokat, de azt kérte, hogy engedjük vissza Magyarországra, annak ellenére, hogy szerződése van. Ma reggel megállapodtunk vele és felbontottuk a szerződését. Befejezte a pályafutását a csapatnál, holnap pedig hazarepül" – áll a klub közleményében.

Az Ironi Kirjat Smona ezután sok sikert kívánt Lencsének a jövőben.

„Nehéz itt lennem Izraelben. Egyesek nem értik, hogy min megyek keresztül és milyen nehéz ez nekem. Szeretem az itteni embereket. A játékosok, a vezetők, mindenki nagyon kedves. De a nyugalmam és az egészségem érdekében jobb, ha hazamegyek. Mindenkinek mindent köszönök” – nyilatkozta a helyzettel kapcsolatban a magyar csatár.

Lencse ősszel a Videoton kölcsönjátékosaként szerepelt Izraelben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik