Légiósok: a Portsmouthnál még bíznak Futács maradásában

Vágólapra másolva!
2012.06.27. 00:45
Korábban az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályába kieső Portsmouth vezetői is elkönyvelték, ám mégsem biztos, hogy Futács Márkó távozik a klubtól.

Michael Appleton, a Portsmouth menedzsere a múlt héten már letett arról, hogy Futács a következő idényben is együttesét erősíti, mivel a 22 éves magyar csatár nem fogadta el az elé tett, kevesebb fizetést ígérő ajánlatot a klub által megszabott határidőig. A legfrissebb hírek szerint azonban egyáltalán nem biztos, hogy Futács csapatot vált a nyáron.

„Azt hiszem, még mindig hajlik az egyezségre – nyilatkozta a játékosról Trevor Birch, a Portsmouth ügyintézője. – Még semmi sem dőlt el, ajánlatot tettünk neki, kevesebb fizetéssel, rajta múlik, elfogadja-e. Mindenesetre nem utasította el. Ügynöke szerint csak azért nem válaszolt a határidőig, mert nem gondolta, hogy ezt tényleg addig az időpontig meg kell tennie. Michael Appleton továbbra is tárgyalásban áll a képviselőjével, meglátjuk, mi lesz.”

Annak a klubnak, amelyik szerződtetni kívánja a magyar csatárt, csak nevelési költséget kell fizetnie a Portsmouthnak, ugyanis a klub anyagi gondjai miatt nem lépett életbe a játékos szerződésében szereplő, 2013-ig szóló opciós jog, vagyis szabadon igazolható futballistának számít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik