Portsmouth: marasztalják Futácsot, új szerződést ajánlottak

Vágólapra másolva!
2012.05.23. 01:04
Három játékosának, köztük Futács Márkónak új szerződést ajánlott a Portsmouth labdarúgócsapata. A fiatal Ashley Harris és Dan Butler mellett a magyar csatárt is szeretné megtartani az angol másodosztályból kieső klub, amely újabb, egy idényre szóló kontraktust kötne a támadóval.

„Márkónak újabb szerződést ajánlottunk, és most a válaszára várunk. Az ajánlat egy évre szól és a fizetési feltételekben mást tartalmaz, mint az eddigi szerződése. Tudom, azt szeretné, hogy rendszeres játéklehetőséget biztosítsak neki, de ilyet senkinek sem ígérhetek” – nyilatkozta Michael Appleton menedzser.

„Szeretném, ha maradna, mert új stílust hozott a játékunkba. Nagy és erős fiú, úgy gondolom, a legjobbját nyújtotta, hogy még jobbá váljon. Ki tudja, mit tartogat a következő szezonja, ha jól sikerül a nyári felkészülése… Az ajánlatot megtettük, most a válaszára várunk” – mondta a szakember, hozzáfűzve, nagyszerű lenne, ha Futácsra a jövőben is számíthatna.

Futács tavaly augusztusban szerződött a Pompeyhoz, és az elmúlt idényben 30 mérkőzésen öt góllal segítette csapatát, s a januári átigazolási időszak végén állítólag érdeklődött iránta a Rangers és a Celtic is.

A csatár korábban úgy fogalmazott: az, hogy a harmadosztályba is a csapattal tart-e, elsősorban a játéklehetőségtől függ.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik