Légióssors: Priskin Tamás jövőjére is hatással lehet Connor Wickham

Vágólapra másolva!
2010.06.21. 13:57
Az U17-es angol labdarúgó-válogatott 2010-es Európa-bajnoki győzelméből fontos góljaival döntő érdemeket szerző Connor Wickham jövője is befolyással lehet Priskin Tamás sorsának alakulására.

Az Ipswich Town labdarúgócsapatának menedzsere, Roy Keane már a sajtóban üzent a kérőknek, hogy „el a kezekkel!" Wickhamtől. Elsősorban a BL-indulásra készülő Tottenham támadásait kell kivédeniük. Harry Redknapp ugyanis nagy erőket mozgósít a 191 centiméter magas támadó szerződtetéséért.

Az Ipswichnél a szezon ügyeletes megmentőjeként várják a fiatal Wickhamet, így viszont a keretben lévő, amúgy sem túlzottan foglalkoztatott játékosok kerülhetnek még hátrébb a rangsorban, köztük a magyar válogatott Priskin Tamás, aki tavasszal a QPR-ben szerepelt kölcsönjátékosként.

Amennyiben tehát Wickham marad, úgy minden bizonnyal kevesebb lehetőséghez jutnak a többiek, köztük Priskin. Visztont ha eligazol, azzal a szinte már szabadlistásnak tekinthető magyar támadó is közelebb kerülhet a csapathoz.

Az Ipswich a felkészülési időszakra eddig négy mérkőzés kötött le (Southend United – július 9., PSV Eindhoven – július 17., West Ham United – július 31., Tottenham – augusztus 3.), így Priskin Tamás akár Dzsudzsák Balázzsal is találkozhat, ha számít rá a szakmai vezetőség, utóbbi pedig nem igazol el Eindhovenből.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik