NB III: két év után irányít ismét csapatot Zoran Szpisljak

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.22. 06:44
null
Zoran Szpisljak (Fotó: Török Attila – archív)
A labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Rákosmente FC vezetőedzője lett a közelmúltban Zoran Szpisljak, aki vasárnap, a 18. fordulóban első sikerét aratta a Cegléd 1–0-s legyőzésével.

 

A Rákosmente FC Keller Zoltán irányításával vágott neki a 2021–22-es idénynek, de a gyenge rajt után, október közepén, az Iváncsa elleni 1–1-s döntetlen után a tréner felajánlotta lemondását, amelyet a klubvezetőség elfogadott.

Átmenetileg játékos-edzők trenírozták a csapatot, de a november 7-i, Kozármisleny elleni idegenbeli bajnokin már az újonnan kinevezett szerb tréner, Zoran Szpisljak irányította az együttest. Az edző 1–0-s vereséggel mutatkozott be, amelyet a Mohács elleni 1–1-s hazai döntetlen követett, míg tegnap, a 18. fordulóban megszületett az első siker is a rutinos edző irányításával – a XVII. kerületiek a Cegléd otthonában nyertek 1–0-ra.

Zoran Szpisljak korábban vezetőedzőként dolgozott Újpesten, Létavértesen, Békéscsabán, Zalaegerszegen, Vácott és Nyíregyházán is. Legutóbb a szabolcsiaknál tevékenykedett, de 2019 novemberében a vártnál gyengébb szereplés miatt lemondott, azóta pedig – tehát pontosan két éve – nem volt csapata.

A Rákosmenténél lesz dolga, hiszen az együttes a ceglédi győzelem ellenére is csak a bajnokság 19. helyén áll, 11 ponttal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik