F. B. 2021.06.02 13:49 Frissítve: 2021.06.02 14:11

NB III: Aczél Zoltán lett a Kozármisleny új vezetőedzője

A legutóbb a harmadosztályú Dabas-Gyónnál dolgozó Aczél Zoltán lett a szintén a labdarúgó NB III-ban szereplő Kozármisleny FC új vezetőedzője – számolt be róla a klub honlapja.


Aczél Zoltán Kozármislenyben bizonyíthat (Fotó: kozarmislenyfc.hu)


A pro-licences végzettséggel rendelkező Aczél Zoltán edzői pályafutása során dolgozott többek között a REAC-nál, Siófokon, Diósgyőrben, a Haladásnál, Turán, míg az elmúlt években a Kozármisleny NB III-as csoporttársánál, a Dabas-Gyónnál – a vasárnap véget ért idényben a 9. helyre hozta fel az együttest, amelyet sokan a kieséstől féltettek. 2008 és 2010 között a magyar labdarúgó válogatott szövetségi edzője volt, Erwin Koeman segítőjeként dolgozott.

Edzői pályafutását beárnyékolta, hogy fogadási csalási ügyekben korábban meggyanúsították, ezért az MLSZ által rendezett versenysorozatokban hosszabb ideig eltiltását töltötte.

Kozármislenyben a Kovács Zoltán, Wittrédi Dávid edzőpárost váltja, ők megbízott trénerekként irányították a bajnokság utolsó nyolc meccsén a csapatot. Aczél Zoltán stábjában is helyet kap Wittrédi Dávid, illetve mellette Volcsányi Csaba és Loch Krisztián is szerepet kap.

Ismerem a Misleny keretét, tudom, hogy milyen képességű labdarúgók alkotják, és azt is tudom, hogy milyen elképzelésem van velük – ecsetelte a klub honlapján az edző. – Nem defenzív csapatot szeretnék most sem építeni, támadófutballt akarok megvalósítani, de Kozármislenyben ez egyébként így is volt. Június huszonegyedikén rávezető edzésekkel kezdődik a felkészülésünk, a második hét végén pedig már felkészülési mérkőzést játszunk.”

2021.07.06 10:08:01

Labdarúgó NB II CS. M.

Az NB I-ből a 2020–2021-es idény végén kiesett Budafok a III. Kerültei TVE ellen lép pályára az első fordulóban.

2021.06.04 11:35:40

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

A Vasas elnöke feljelenti klubját, a csapat nem játszhat otthon, az adósság örök…