NB II: „Van, akinek tetszik az MTK játéka, nekem nem” – Kuznyecov a DVTK veresége után

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.03.14. 09:53
A labdarúgó NB II 27. fordulójának rangadóján az MTK a Diósgyőrrel csapott össze a fővárosban. A kék-fehérek 4–2-re nyertek úgy, hogy végig a kezükben tartották a mérkőzést. A találkozó után így értékelt a DVTK vezetőedzője, Kuznyecov Szergej, valamint csapatkapitánya, Holdampf Gergő.

Holdampf Gergő fájdalmas vereségről beszélt.

„Úgy gondolom, hogy a mérkőzést jól kezdtük, a játékunkra nem lehetett panasz. De a futballt gólra játsszák, ebben ma jobb volt az MTK.”

Videónkban elárulja, hogy a két lehetséges feljutó szerinte NB I-es színvonalú mérkőzést vívott-e?

A Diósgyőr vezetőedzője, Kuznyecov Szergej szerint a vereség ellenére csapata próbálta a saját útját járni.

„Próbálunk támadójátékot játszani. Nyilván ebben mindig van veszély, amikor az ellenfél kontrázhat. Követtünk el hibákat, szöglet után kaptunk egy gólt, első kapura lövésből kaptunk gólt, volt egy tizenegyes és egy fölösleges csel a középpályán. Ezeket a hibákat szerintem el lehetett volna kerülni, de emberek vagyunk, mi is hibázunk. Megyünk tovább az utunkon. Ez a támadójáték kockázatos, de ez tetszik a szurkolóknak.”

Videónkban arról is beszélt, hogy biztos van, akinek tetszik az MTK játéka, de neki nem különösebben.

DEBÜTÁLT AZ MTK-BAN A TONALIVAL ÉS BALOTELLIVEL IS EGYÜTT JÁTSZÓ TÁMADÓ

LABDARÚGÓ NB II
27. FORDULÓ

MTK BUDAPEST–DIÓSGYŐRI VTK 4–2 (2–0)
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 3255 néző. Vezette: Csonka Bence (Szécsényi István, Horváth Zoltán)
MTK:
Rácz G. (Somodi, 15.) – Poór (Varju, 25.), Szépe, Bobál D., Vadnai – Kata, Horváth A., Bognár I. – Stieber Z. (Németh K., 69.), Spalek (Kovács Mátyás, 69.), Zuigeber. Vezetőedző: Horváth Dávid
DVTK:
Senkó – Farkas D., Szatmári Cs., Bárdos, Bokros – Lőrinczy (Eppel, 80.), Cseke (Medgyes S., 59.), Holdampf (Bertus, 80.) – Obounet (Jurek, 59.), Könyves (Koman, 59.), Lukács D. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej
Gólszerző:
Horváth A. (27.), Bognár I. (39.), Stieber Z. (58.), Zuigeber (74.), ill. Jurek (63., 87.)
MESTERMÉRLEG

Horváth Dávid: – A meccs elején védekezésre kényszerültünk, de igyekeztünk kihasználni a kontraakciók lehetőségét. Az első gól után egyre magabiztosabbak lettünk, s a szünet után kimondottan jól játszottunk.
Kuznyecov Szergej: – Fájdalmas vereséget szenvedtünk. Próbálunk támadni, de ennek mindig megvannak a veszélyei. Játékban jobbak voltunk, de a meccset az MTK nyerte meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik