NB II: „Üvöltve vertem a földet, miközben azt kiabáltam, hogy eltört a lábam”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.21. 14:41
Súlyos sérülést szenvedett a szombati ETO FC Győr–Aqvital FC Csákvár (2–1) bajnokin a vendégek 23 esztendős középső védője, Dulló Martin.

„A találkozó harminckettedik percében ki akartam kísérni a labdát az alapvonalunkon, a győriek támadója, Erdélyi László pedig ezt szerette volna megakadályozni – mondta Dulló Martin a Csákvár honlapján. – Sikerült úgy fedeznem a labdát, hogy ellenfelem nem fért hozzá, s végső próbálkozásként hátulról megpróbált elém »kanalazni«. A labdát nem, ám a kitámasztott lábamat sajnos elérte. Senkinek nem kívánom azt a pillanatot – hallottam a reccsenést és azonnal tudtam, hogy nagy a baj. Üvöltve vertem a földet, miközben valami olyasmit kiabáltam, hogy eltört a lábam.”

A védő jól érezte, mivel az elsődleges, szombat éjszakai orvosi vizsgálatok törést állapítottak meg, melyet gipsszel rögzítettek. Dullónak azonban ma újabb vizsgálatra kell jelentkeznie.

„A szárkapocscsont végződésénél, a külső bokacsontnál tört el a lábam. Sajnos az elsődleges vizsgálatok alapján egy milliméterre elmozdult a törött csont, így minden bizonnyal műtétre lesz szükség. Mindez azt jelenti, hogy fél évig partvonalon kívülre kerültem, de nem haragszom Erdélyi Lászlóra, akit egyébként régóta ismerek, és tudom, hogy nem akart sérülést okozni. Már a meccset követően, a kórházban meglátogatott, elnézést kért, sőt, a győri szurkolók is írtak egy levelet, jobbulást kívánva. Ezek azért jót tettek a lelkemnek.”

A szakemberek véleménye szerint – ha nem lesz semmi komplikáció – Dulló Martin januárban kapcsolódhat be a Csákvár téli felkészülésébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik