F. B. 2021.09.23 12:28 Frissítve: 2021.09.23 13:30

NB II: „Már nagyon várom, hogy véget érjen ez a rémálom"

Régóta tart Baranyai Ádám kálváriája. A labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár védője a klubhoz való visszatérése óta csak négy meccsen léphetett pályára, hiszen március óta egy rendkívül kellemetlen sérüléssel bajlódik, amely miatt meg is műtötték. Most rehabilitációját végzi, legkorábban az őszi szezon végén léphet pályára – számolt be róla a klub honlapja.


Baranyai Ádám márciusban játszhatott utoljára (Fotó: Kricskovics Antal/Fejér Megyei Hírlap)


A télen nagy reményekkel igazolta vissza a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár Kisvárdáról Baranyai Ádámot, aki az NB I-es együttesnél eltöltött másfél év előtt négy idényt húzott le a Fejér megyeieknél. A 28 éves balhátvéd a kezdőcsapat kihagyhatatlan tagja volt, így a klubnál bíztak benne, hogy tavasszal is nagy segítségükre lesz a bennmaradásért vívott harcunkban. Aztán akkor összesen csak négy meccsen tudott pályára lépni, s azóta is hiába keresik a drukkerek a kerettagok között.

Sajnos egy rendkívül kellemetlen és elhúzódó sérüléssel bajlódok március közepe óta – mondta a klubhonlapon Baranyai Ádám. – Az Achilles-ín megvastagodása, illetve egy ciszta miatt olyan fájdalmaim voltak, hogy edzeni sem tudtam. Először hagyományos gyógymóddal próbálkoztak az orvosok, ám egy idő után egyértelművé vált, nem kerülhetem el a kést. Kiderült, hogy csontkinövés is van a sarkamon, s ez a három együttesen azt eredményezte, hogy csak műtéttel lehet rendbe hozni a lábam. Három hónapja és egy hete műtött Székesfehérvárott dr. Abkarovits Géza. Hat hét gipsz, illetve mankózás után augusztus elején vette kezdetét a rehabilitációm. Bár kocogni csak három hét múlva kezdhetek, állandó vendég vagyok a Puskás Akadémia konditermében, heti öt-hat alkalommal erősítek. Már nagyon várom, hogy véget érjen ez a rémálom, s visszatérhessek a pályára!”

Az orvosok a teljes felépülésre 5-6 hónapot jósoltak, így legjobb esetben az őszi szezon utolsó egy-két meccsén lehet ott a társak között a védő.

2021.10.24 01:08:41

Labdarúgó NB II GAJDÁCS PÁL

Negyvenhét percig őrizte előnyét a Csaba az esélyesebb KTE ellen, ám a tíz főre fogyatkozó vendégek kiegyenlítettek.

2021.10.24 01:16:12

Labdarúgó NB II PUM ANDRÁS

Monori győztes góljával fontos három pontot szereztek a zöld-fehérek, így újra az élen állnak.

2021.10.24 01:20:52

Labdarúgó NB II MÁDI JÓZSEF

A forduló rangadója nagy csatát hozott, a gólok viszont elmaradtak a 3000 néző előtt lezajlott találkozón.

2021.10.23 21:29:03

Labdarúgó NB II S. L.

Kondás Elemér együttese egygólos győzelmet aratott a sereghajtó Tiszakécske otthonában.

2021.10.24 00:22:11

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.,

Tiszakécskén győzött a DVTK • Békéscsabán is pontot szerzett a KTE • Feczkó győzelemmel, Csizmadia döntetlennel mutatkozott be.