NB II: Horvátországból és Szlovákiából erősíthet az ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.24. 21:19
Josip Barisic és Alan Kovác megszerzéséhez közel áll a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr, Szalánszki Gergővel pedig már meg is egyezett a klub – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A győri klub közel áll a legutóbb a horvát harmadik ligás HNK Cibaliában szereplő, egykori U20-as horvát válogatott középpályás, Josip Barisic szerződtetéséhez. A 32 éves futballista korábban éveken át játszott Eszéken, de megfordult szlovén, ukrán és lengyel csapatokban is.Josip Barisic szerződtetéséhez. A 32 éves futballista korábban éveken át játszott Eszéken, de megfordult szlovén, ukrán és lengyel csapatokban is.

A másik új futballista Győrben Alan Kovác lehet, a 25 éves szlovák középpályás legutóbb a DAC kölcsönjátékosaként az FK Senica színeiben futballozott. Úgy tudjuk, vele is közel a megállapodás.

Szalánszki Gergővel azonban már meg is egyezett a klub, a közelmúltban Gyirmótról távozó 20 éves középpályás ősszel csak egy bajnokin lépett pályára a gyirmótiak első csapatában.

Mint beszámoltunk róla, az ETO ma hivatalosan bejelentette Vaszil Vaskeba szerződtetését.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL

Érkezők: Vaszil Vaskeba (ukrán, Szevljus Vinohradiv /Nagyszőlős/ – Ukrajna), Szalánszki Gergő (Gyirmót, szabadon igazolhatóként)

Távozók: Baracskai Roland (Mezőkövesd – kölcsönből vissza, onnan Csákvár), Debreceni András (MTE 1904, szabadon igazolhatóként), Hamar Ádám (Monor, szabadon igazolhatóként), Koltai Tamás (szabadon igazolható), Magasföldi József (BFC Siófok, szabadon igazolhatóként)


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik