NB II: gazdát cseréltek a Vác brit tulajdonú részvényei

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 09:52
„Friss hírek a csapatról! A brit tulajdonú részvények a múlt hét folyamán a Vác VLSE tulajdonába kerültek, így a csapat 100 százalékos tulajdonosa a Vác VLSE lett. A csapatnak további sikereket kívánunk!” – ez a rövid közlemény jelent meg az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos Facebook-csatornáján hétfő délelőtt.

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk arról, hogy a Nemzeti Sport értesülései szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) licencadó bizottsága hétfőn dönt arról, hogy a Vác FC, a Szombathelyi Haladás és a Balmazújváros indulhat-e az NB II-es bajnokság 2019–2020-as kiírásában.beszámoltunk arról, hogy a Nemzeti Sport értesülései szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) licencadó bizottsága hétfőn dönt arról, hogy a Vác FC, a Szombathelyi Haladás és a Balmazújváros indulhat-e az NB II-es bajnokság 2019–2020-as kiírásában.

Megírtuk azt is, hogy John Marshall, a Vác FC tulajdonosa kifizette az elmaradt juttatásokat, ám a másodosztály előző kiírásában 13. helyen végző együttesnek csupán egy élő szerződéssel rendelkező játékosa maradt: a kapus Lőrincz Péter.

A váci csapat késve állt edzésbe, a tréningeket Burzi Attila vezényeli, ám a licencszabályok miatt papíron Bánföldi Zoltán a vezetőedző. A Pest megyei klubnál körülbelül harminc próbázó fordult meg. Többségük a Vác VLSE U19-es együtteséből érkezett, s fővárosi klubok – például az Újpest FC – fiataljai is részt vettek a gyakorlásokon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik