NB II: élvonalbeli csapathoz kerülhet a ZTE gólkirálya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.07. 15:17
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint még a télen klubot és osztályt is válthat az NB II-es ZTE csatára, az előző idényben 22 találattal gólkirályi címig jutó Daru Bence.

Miután a ZTE a télen a Csákvárról szerződtetett Paudits Patrikkal már megerősítette a támadósorát, elképzelhető, hogy a klub elengedi, legalábbis kölcsönbe, az előző idény NB II-es gólkirályát, Daru Bencét – értesült a Nemzeti Sport Online.

Daru az előző évadban 26 meccsen szerzett 22 gólt, de ebben a szezonban visszafogottabb teljesítményt nyújtott, sérülés is hátráltatta, 13 bajnokin három találatig jutott az ősszel. A ZTE most a fejlődése érdekében hajlik arra, hogy az élvonalba kölcsönadja, úgy tudjuk, előrehaladott egyeztetések folynak az ügyben.

A kölcsönszerződés most azon múlhat, hogy a múlt év végi bokasérülése után milyen állapotban van a csatár lába, hogyan reagál a terhelésre. Fájdalmai már nincsenek, elkezdte a felkészülést – egyelőre Zalaegerszegen.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL
Érkezők: Paudits Patrik
(Csákvár),Polényi Gábor(Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:Angyal Zsolt (Haladás)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Németh László (SZEOL SC, próbajáték)
Távozók: Szalkai Róbert (Ceglédi VSE), Szakály Attila (szabadon igazolható), Villám Balázs (Bp. Honvéd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Bailo Dávid (Kozármisleny), Daru Bence, Alexis-Anatolis Sundas, Gottfried Dániel(Csákvár)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik