L. P. I. 2021.05.15 23:13 Frissítve: 2021.05.15 23:20

NB II: csak ketten ünnepelhetnek; Lewandowski Gerd Müller mellett

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

 

Vasárnap eldől, hogy a Debrecen, Gyirmót, Vasas trióból melyik kettő jut fel az NB I-be. A Vasas nyíregyházi veresége után az angyalföldi klub van a legnehezebb helyzetben, de a listavezető Loki sem mehet biztosra. Az izgalmasnak ígérkező vasárnap este elé egyoldalas elemzés az esélyekről és a várakozásokról.

Lewandowski történelmet írt, Dárdai Pál Herthája benn maradt. A Bundesliga utolsó előtti fordulójában a Bayern lengyel csatára beállította Gerd Müller öröknek hitt 40 gólos Bundesliga-bajnoki rekordját, a berlini klub pedig a Köln elleni döntetlennel biztosította élvonalbeli tagságát.

Utolsó másodperces győztes tripla a férfi kosárdöntőben, győri revans a női kézilabda Magyar Kupában a Fradi ellen, újabb nyertes női röplabda Eb-selejtező. Elemzések, statisztikák és nyilatkozatok a csapatsportok szombati csúcseseményeiről.

Két újabb érem a vizes Eb-n, és hétfőn a medencés úszók is elkezdik. Kovács Erika a „buborékból” dobogót érő Rasovszky-hajráról tudósíthatott, miközben az úszóversenyek rajtja előtt a magyar csapat legtapasztaltabb és legrutintalanabb tagjait is sorba vette.

2021.06.04 11:35:40

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

A Vasas elnöke feljelenti klubját, a csapat nem játszhat otthon, az adósság örök…

2021.05.26 21:43:36

Labdarúgó NB II CS. P.

A megdöbbentő kép a múlté: a szatmári falu polgármestere eltakaríttatta a sportterepre hordott hulladékot

2021.05.21 11:38:25

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

A Loki nem roppant össze és aranyérmes lett • Remekelt a Pécs és az Ajka • A Kaposvár az NB I után a másodosztályból is kiesett.