NB II: csak ketten ünnepelhetnek; Lewandowski Gerd Müller mellett

Vágólapra másolva!
2021.05.15. 23:13
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Vasárnap eldől, hogy a Debrecen, Gyirmót, Vasas trióból melyik kettő jut fel az NB I-be. A Vasas nyíregyházi veresége után az angyalföldi klub van a legnehezebb helyzetben, de a listavezető Loki sem mehet biztosra. Az izgalmasnak ígérkező vasárnap este elé egyoldalas elemzés az esélyekről és a várakozásokról.
Vasárnap eldől, hogy a Debrecen, Gyirmót, Vasas trióból melyik kettő jut fel az NB I-be.
A Vasas nyíregyházi veresége után az angyalföldi klub van a legnehezebb helyzetben, de a listavezető Loki sem mehet biztosra. Az izgalmasnak ígérkező vasárnap este elé egyoldalas elemzés az esélyekről és a várakozásokról.

Lewandowski történelmet írt, Dárdai Pál Herthája benn maradt. A Bundesliga utolsó előtti fordulójában a Bayern lengyel csatára beállította Gerd Müller öröknek hitt 40 gólos Bundesliga-bajnoki rekordját, a berlini klub pedig a Köln elleni döntetlennel biztosította élvonalbeli tagságát.

Utolsó másodperces győztes tripla a férfi kosárdöntőben, győri revans a női kézilabda Magyar Kupában a Fradi ellen, újabb nyertes női röplabda Eb-selejtező. Elemzések, statisztikák és nyilatkozatok a csapatsportok szombati csúcseseményeiről.

Két újabb érem a vizes Eb-n, és hétfőn a medencés úszók is elkezdik. Kovács Erika a „buborékból” dobogót érő Rasovszky-hajráról tudósíthatott, miközben az úszóversenyek rajtja előtt a magyar csapat legtapasztaltabb és legrutintalanabb tagjait is sorba vette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik