Megyei foci: Gálhidi György lett a Dunaharaszti új edzője

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.09.20. 14:46
null
Gálhidi György még a Nyíregyháza edzőjeként (Fotó: Kovács Péter/Hajdú-Bihari Napló, archív)
Gálhidi György lett a Pest megyei I. osztályú bajnokságban szereplő Dunaharaszti MTK labdarúgócsapatának vezetőedzője. A szakember szombaton már be is mutatkozott új csapata kispadján, méghozzá győzelemmel.


A 67 esztendős szakember a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy nyáron Algériából akadt lehetősége, de a bizonytalan politikai helyzet miatt nem vállalta el a feladatot. Most a Dunaharaszti irányítását vette át, ahol Schőn László utódja lett. Az afrikai munkavállalás egyébként nem lett volna újdonság Gálhidi számára, hiszen már dolgozott Kuvaitban, Vietnámban és Egyiptomban is, ezek mellett külföldön korábban az akkor a román harmadik ligában szereplő Székelyudvarhely együttesét irányította.

Gálhidi György legutóbb az NB II-es Nyíregyházánál dolgozott, de idén április végén közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal.

A tréner szombaton már be is mutatkozott új csapata kispadján, méghozzá győzelemmel, hiszen a Dunaharaszti 4–1-re győzött a korábban Gálhidi által már irányított Taksony ellen.

A többek között a korábbi NB I-es gólkirályt, Simon Attilát, illetve Eszlátyi Istvánt és Gulyás Mátét is a keretében tudó Dunaharaszti célja a feljutás az NB III-ba. Az együttes hat forduló után 14 ponttal vezeti a Pest megyei I. osztályú bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik