nemzetisport.hu
2015.03.30 11:06 Frissítve: 2015.03.31 02:32

Megyei foci: a korábbi elnök megütötte az edzőt, „volt oka”

Az egyik makói szórakozóhely előtt a megyei másodosztályú Apátfalva korábbi elnöke, Papp Sándor megütötte Majó Ádámot, a jelenlegi edzőt. A tréner azóta otthon fekszik, elmondása szerint nem tud lábra állni. Papp elismerte az ütést, ám szerinte csak egy pofont adott Majónak, amelyre megvolt az oka.

 

Az Apátfalva szombaton 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Kiskundorozsmát. A delmagyar.hu beszámolója szerint az együttes tagjai előbb egy vacsorán vettek részt, majd a játékosok autóval egy makói szórakozóhelyre utaztak, ahol az edzőt, Majó Ádámot megütötte Papp Sándor, az egyesület korábbi elnöke.

„A történet gyökerei a tavaly júniusi tisztújító közgyűlésig nyúlnak vissza, mikor az elnököt leváltották. Papp Sándor ezt személyes támadásnak vette tőlem, engem okol a történtekért. Most tettlegességgé fajult a dolog, hajnalban, mikor kiléptem a szórakozóhely ajtaján, kaptam állcsúcsra egy ütést. Mint egy rongybaba, összeestem, a műtött térdem kiugrott, a bokám pedig kificamodott. Ahogy feláltam, hívtam a rendőrséget, Papp egy ideig jött utánam, sértegetett, majd beült az autójába, és elhúzta a csíkot. Jelenleg itthon fekszem, nem tudok lábra állni” – mondta Majó Ádám, aki úgy tudja, a rendőrség már körözi a korábbi elnököt.

„Az edző által elmondottakból annyi igaz, hogy kapott egy pofont tőlem. Ennek megvolt az oka, finoman szólva sem vagyunk egy állásponton. Hogy ez azért történt, mert már nem én vagyok az elnök? Ez nem igaz, hiszen én mondtam le a posztról, a hátam közepére sem kívánom azt a munkát. Azt gondolom, a megyei futballban sokan tudják róla, hogy egy s.ggnyaló, nem tartják őt egyenes embernek, most pedig minden követ megmozgat, hogy ártson nekem. Még nem keresett a rendőrség, de ha akarnak, megtalálnak, közismert ember vagyok Makón” – mondta a delmagyar.hu-nak Papp Sándor.

2023.01.30 15:19:10

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Megint nem kaptak ki idegenben a győriek, bár a hazai csapat az egyenlítés után még a keresztlécet is eltalálta.

2023.01.29 00:08:03

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Kétgólos hátrányából az utolsó percekben állt fel a Tisza-parti együttes.

2023.01.29 00:35:06

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Megszakadt a zöld-fehérek győzelmi sorozata, de az MTE végül nem tudott nyerni.

2023.01.29 00:44:15

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A kiesés ellen küzdő Budafok volt az első, amely saját erődjében tudta legyőzni a második helyen telelő PMFC-t.

2023.01.29 00:58:43

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A kétgólos sikerrel a kék-fehérek feljutó helyre léptek előre a tabellán.