Labdarúgás: Pest megyei Szuperkupa Tápiószentmártonban

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2022.08.10. 11:58
null
A mérkőzés helyszíne
Augusztus 14-én, vasárnap 17 órától kerül sor Tápiószentmártonban a helyi Aranyszarvas Sportegyesület közelmúltban megújult létesítményében a 10. Pest Megyei Szuperkupa-mérkőzésre. A kiírás értelmében a Pest megyei I. osztály bajnoka, a 2021–2022-es idényben győztes Gödöllői SK játszik a Pest Megyei Kupa-győztes Bugyi-OBO SE együttesével.

Utóbbi a megyei II. osztály, Déli csoportját megnyerve lépett feljebb egy osztályt, június 6-án pedig a Pomáz-ICO-t 2–1-re legyőzte a megyei kupadöntőben, s szerzett jogot a részvételre.

A sorozat 2005 óta tartó története során a mostani a tizedik Szuperkupa, mindkét idei résztvevő újoncnak számít.

Az eseményről a szervező MLSZ Pest Megyei Igazgatóság előzetes tervei szerint összefoglalót készít, amelyet hivatalos YouTube-csatornáján, valamint Facebook-oldalán egyaránt közzétesz. Utóbbi platformon a mérkőzés előtt és alatt folyamatos bejelentkezésekkel, érdekességekkel, a találkozó után pedig miniinterjúkkal színesítik a Pest Megyei Szuperkupát.

A mérkőzést megelőzően, 14:45-től az igazgatóság szezonindító ligaértekezlet keretében nyújt tájékoztatást a sportszervezetek számára a 2022–2023-as versenyévadra vonatkozó szabályzataiban érvénybe léptetett változásokról és egyéb aktuális tudnivalókról. Az előzetesen regisztrációhoz kötött ligaértekezletre ugyancsak Tápiószentmártonban, a Kincsem Lovaspark konferenciatermében (2711 Tápiószentmárton, Sőregi út 1.) kerül sor.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik