Futsal: a gólkirályokat díjazták Pest megyében

Vágólapra másolva!
2022.06.18. 08:12
null
A gálán az elmúlt három versenyévad legjobbjait díjazták (Fotó: mlsz.hu)
Június 16-án, csütörtökön késő délután ünnepélyes keretek között, nagyszabású rendezvény keretében jutalmazta legeredményesebb futsalosait az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság a Pesti MegyeházaDísztermében.
A 9. Pest Megyei (futsalos) Gólkirályi Gála során 69 gólkirályt és gólkirálynőt, valamint egy különdíjazottat (La Escuela: 2020–2021-es évad futsal éremtáblázatának megosztott első helye) jutalmazott az igazgatóság, méghozzá az elmúlt három versenyévad – 2019–2020, 2020–2021 és 2021–2022 – teljesítménye alapján. Erre azért volt szükség, mert az elmúlt két évben a koronavírus-járvány korlátozásai miatt a korábban megszokott módon nem került sor hasonló ünnepélyes

külsőségek között megrendezett eseményre.

A gálán Németh Péter és Tóth Szabolcs is részt vett (Fotó: mlsz.hu)
A gálán Németh Péter és Tóth Szabolcs is részt vett (Fotó: mlsz.hu)

Az este folyamán díjátadóként két egykori futsallegenda, a korábbi 114-szeres felnőtt válogatott Németh Péter, az Újpest NB I-es futsalcsapatának vezetőedzője, valamint a nemzeti együttesben 152-szer pályára lépő Tóth Szabolcs, az NB II Nyugati csoportjában idén bajnoki címet szerző Magyar Futsal Akadémia szakvezetője működött közre. Rajtuk kívül – ugyancsak díjátadóként – két MLSZ Pest Megyei Társadalmi elnökségi tag, Böőr Zoltán, egykori 21-szeres nagypályás válogatott labdarúgó, és dr. Bársony Farkas, a Magyar Footgolfszövetség alelnöke, a Magyar Teqballszövetség elnökségi tagja vett még részt az állófogadással záruló eseményen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik