nemzetisport.hu 2020.03.07 10:19 Frissítve: 2020.03.07 10:26

ETO: „Lelketlen, szívtelen teljesítmény” – üzent a polgármester

Nem csillapodnak a kedélyek a győri futball háza táján. Korábban Mányi József, az ETO FC Győr tulajdonosa azt nyilatkozta, a város nem támogatja tovább a csapatot, majd megszólalt Petrov Iván polgármesteri biztos is, aki helyesbített, most pedig Dézsi Csaba, Győr város polgármestere osztotta meg véleményét a Facebook-oldalán.

 

„Az ETO focit jelenleg képviselő tulajdonos kontra győri városvezetés kérdésében Petrov Iván polgármesteri biztos pontosított egy picit. Hiszen Mányi úr nem arról beszélt, hogy neki mik a tervei, hanem pletyka szinten fecsegett egy megbeszélésről, ahol elmondtam többek között, hogy ezt a lelketlen, szívtelen, munkának nem nevezhető teljesítményt nem vagyok hajlandó pénzzel honorálni.
Ha ezt munkának nevezném, amit a győri ETO színeiben futballozó emberek manapság produkálnak a pályán, az sértő lenne azokra a győri dolgozó emberekre, akik munkával keresik meg nap mint nap a kenyerüket. De, lássuk Petrov mester nyilatkozatát! Jövő héten részletesen kifejtem a sajátomat is”
– írta Dézsi Csaba polgármester.

Az előzményekről IDE KATTINTVA olvashat bővebben!

2021.01.13 22:24:46

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Vajon egy tíz-húsz éve megszűnt csapat emlékét őrző, faluvégi enyészetnek átadott futballpálya továbbra is „szent térnek” számít-e, vagy már lehet rá hordani trágyát, bontott téglát, tört betoncsövet?

2021.01.02 08:27:03

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER (szöveg), ÁRVAI KÁROLY (fotók)

Megszűnt csapatok legendái Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, a fehérgyarmati járásból.

2020.12.17 13:01:53

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT, PÓSFAI GYULA

A koronavírus-járvány közrejátszott több csapat helyezésében • Elfogadhatóan teljesített a Szentlőrinc, gyengén a DEAC.

2020.12.14 11:01:04

Labdarúgó NB II KVANDUK BENCE

Egy pontot tudott otthon tartani az őszi szezon utolsó meccsén a Pécs, de így is a második helyre lépett.