B. Á.
2022.01.10 12:19 Frissítve: 2022.01.10 14:11

DVTK: Már az elején elkezdett hisztizni – Kondás Suljicról

A labdarúgó NB II-t vezető DVTK csaknem egy hete edzőtáborozik Spanyolországban, és egy felkészülési meccsen már túl van Kondás Elemér együttese. A diósgyőri vezetőedző Esteponából adott interjút a Reggeli Startnak. A beszélgetés során szóba került a távozó Asmir Suljic és az új érkezők is.

Kondás Elemér örül az új érkezőknek (Fotó: Kozma István/Észak-Magyarország)

 

„Nem volt közöttünk személyes ellentét – mondta Kondás Elemér az FK Sarajevóhoz visszatérő Asmir Suljicról. – Már az elején elkezdett hisztizni, amikor nem kapott játéklehetőséget. Amikor játszott, akkor pedig nem úgy teljesített; aztán volt egy olyan megnyilvánulása a csapat előtt, amire azt válaszoltam, hogy akkor menjél a második csapathoz, ott fogsz játszani. Nem haraggal váltunk el, nem volt vele bajom. Elmondtam neki, hogy ahogy játszik, az egyelőre nem elég, de ha javul, akkor kap lehetőséget. Ha visszanézzük, volt olyan meccs, amikor már a 35. percben le kellett őt cserélni, mert nem úgy teljesített, az a csapat, amelyik meg utána játszott, elkapta a fonalat, és elkezdett nyerni – nem volt okom arra, hogy betegyem őt a csapatba.”

Az NB II-t vezető Diósgyőr vezetőedzője két új igazolásról is szót ejtett a beszélgetés során: „Lucast már régóta ismerem. Játszott nálam Debrecenben, és Kisvárdán is volt a játékosom. Játékintelligenciája és kvalitása is nagy segítségére lehet a DVTK-nak. Minden játékosban bízom. Mindig csak azt szoktam mondani nekik, hogy annyira bízzanak magukban, amennyire mi bízunk bennük. Eppel Marcit jó játékosnak tartom, több pozícióban is tud játszani, veszélyes az ellenfél kapujára, bízom benne, hogy segíteni tud a csapatnak. Vele hétfőn fogunk találkozni, amikor már otthon edz a csapat.”

2022.09.30 22:45:27

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A csapat kényszerűségből visszalépett a megyei II. osztályú bajnokságtól, miután egy vállalkozó betonakadályt helyezett a pályához vezető útra.

2022.09.12 12:47:14

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A DVTK Könyves Norbert duplájával és Biben Barnabás öngóljával 3–0-ra legyőzte az MTK-t.

2022.09.09 23:43:12

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Balaton-partiak otthon ismét nem találtak legyőzőre, de nyerni sem tudtak.

2022.09.09 22:51:38

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Nem tudta megtörni nyeretlenségi sorozatát a Hali, ponttal távozott az Ajka.

2022.09.09 23:06:33

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A pécsiek továbbra is veretlenek, Rába-parti sikerük már a negyedik győzelmük a bajnokságban.