H. T. 2020.05.23 11:02 Frissítve: 2020.05.23 11:31

Budafok: Filkor Attila is hosszabbított – hivatalos

Szerződést hosszabbított a következő idényben a labdarúgó NB I-ben szereplő Budafok Filkor Attilával is – olvasható a klub hivatalos honlapján.

 

Filkor Attila is hosszabbított (Fotó: Kricskovics Antal/Fejér Megyei Hírlap)

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy Kovács Dávid csapatkapitány már aláírta új szerződését, most pedig újabb négy játékos kötelezte el magát továbbra is a klub mellett: Filkor Attila, Póser Dániel, Danijel Romic és Vaszicsku Gergő is új megállapodást írt alá.

„Szükségünk van azokra a játékosokra, akik ismerik a BMTE értékeit és maguk is ezeket képviselik. Akik nem ijednek meg senkitől, tudatosan dolgoznak és küzdenek a céljaikért. Akik a feljutást jelentő csodát végrehajtották” – fogalmazott Oláh Lóránt sportigazgató a klub honlapjának.

„Nagyon jó érzés a BMTE-család tagjának lenni. Akkor éreztem át igazán, mit jelent a budafoki közösség, amikor a részese lettem. Hatalmas dolognak tartom, hogy a következő idényt az NB I-ben kezdhetjük, különösen azután, hogy az előző két évben a bennmaradásért harcoltunk. Tavaly nyáron érezni lehetett, hogy valami megváltozott. Amikor elkezdődött a szezon, egymás után jöttek a győzelmek, amely még jobban összekovácsolta az egyébként is egységes csapatot” – mondta Filkor Attila a budafokimte.hu-nak.

 

2021.01.13 22:24:46

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Vajon egy tíz-húsz éve megszűnt csapat emlékét őrző, faluvégi enyészetnek átadott futballpálya továbbra is „szent térnek” számít-e, vagy már lehet rá hordani trágyát, bontott téglát, tört betoncsövet?

2021.01.02 08:27:03

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER (szöveg), ÁRVAI KÁROLY (fotók)

Megszűnt csapatok legendái Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, a fehérgyarmati járásból.

2020.12.17 13:01:53

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT, PÓSFAI GYULA

A koronavírus-járvány közrejátszott több csapat helyezésében • Elfogadhatóan teljesített a Szentlőrinc, gyengén a DEAC.

2020.12.14 11:01:04

Labdarúgó NB II KVANDUK BENCE

Egy pontot tudott otthon tartani az őszi szezon utolsó meccsén a Pécs, de így is a második helyre lépett.