Borsodiak üldözik a kameruniakkal is erősítő Szparit

T. SZABÓ GÁBORT. SZABÓ GÁBOR
Vágólapra másolva!
2011.03.03. 12:26
Olvasóink már megszokhatták, hogy a labdarúgó-bajnokságok szezonjainak kezdete előtt honlapunk beharangozóval jelentkezik. Itthon az NB II tavaszi idénye ezen a hétvégén rajtol, ebből az alkalomból szétnéztünk a másodosztályban: mi történt a téli szünetben, mennyit változtak a keretek, mik az esélyek a feljutás és a kiesés szempontjából. A mai, első részben a Keleti csoport csapataival foglalkozunk.

Bajzát Péter és csapata, a Nyíregyháza listavezetőként kezdi a tavaszi szezont (Fotó: Németh Ferenc– archív)
Bajzát Péter és csapata, a Nyíregyháza  listavezetőként kezdi a tavaszi szezont (Fotó: Németh Ferenc – archív)
Bajzát Péter és csapata, a Nyíregyháza listavezetőként kezdi a tavaszi szezont (Fotó: Németh Ferenc – archív)

 

 

A NYÍREGYHÁZA A LEGESÉLYESEBB A BAJNOKI CÍMRE

 

A SZÁMOK TÜKRÉBEN
– Az őszi szezonban a legtöbb gólt a Nyíregyháza szerezte, 38-at. A védelme is a nyírségieknek volt a leghatékonyabb, a Szpari kapta a legkevesebb gólt, 7-et.
A legtöbb győzelmet (11-et) ugyancsak a Nyíregyháza aratta, és a legkevesebbszer (egyszer) a Spartacus kapott ki.
A leghosszabb győzelmi sorozat a Nyíregyházáé, a gárda sorozatban hét mérkőzést nyert meg.
– A legtöbbször a Békéscsaba játszott döntetlent, 7-szer.
– Az Újpest FC B csupán egyszer ikszelt.
– Az utolsó helyezett Cegléd a negatívumok között „visz mindent”: a ceglédi együttes kapott ki ősszel a legtöbbször (12-szer), nyert a legkevesebbszer (egyszer), a legkevesebb gólt szerezte (11-et) és a legtöbbet kapta (36-ot).
Hazai pályán a Nyíregyháza az egyetlen veretlen csapat, pályaválasztóként a Szpari szerezte a legtöbb gólt, 20-at.
Otthonában a Vecsés védekezett a legjobban, mindössze három gólt kapott.
– A Cegléd az ősszel mind a nyolc hazai mérkőzését elveszítette, pályaválasztóként a legkevesebb gólt szerezte (4) és a legtöbbet kapta (21).
Vendégként a Dunakanyar-Vác nyert a legtöbbször (5-ször), és a váciak gyűjtötték a legtöbb pontot (15-öt).
Idegenben a Makó és a Vecsés nem tudott győzni, a DVSC II-DEAC kapott ki a legtöbbször (6-szor)
Látogatóként a Nyíregyháza szerezte (18), és a DVSC-DEAC kapta (22) a legtöbb gólt.

Szinte minden a Nyíregyháza Spartacus bajnoki címe és feljutása mellett szól. A nyírségiek kerete – NB II-es mércével mérve – igen erős, talán a legmasszívabb a Keleti csoportban. A Szpari meggyőző fölénnyel, hat pont előnnyel vezeti a tabellát, és a nyíregyháziaknál játszik a szekció két leggólerősebb labdarúgója, Bajzát Péter és Andorka Péter. Előbbi az NB I-ben már kétszer volt gólkirály, utóbbi korábban a második vonalban tette le a névjegyét, a 2007–2008-as kiírásban – még a Szombathelyi Haladás futballistájaként – ő szerezte a legtöbb gólt az NB II Nyugati csoportjában.

 

Nyíregyházán adva van a háttér az NB I-es szereplésre, és a klubnál egyértelmű a cél: vissza kell kerülni az élvonalba. E törekvéseket is szem előtt tartva erősített a csapat a téli szezonban. Kapusposztra Kecskemétről a volt ferencvárosi Holczer Ádámot szerződtették, akire azért van szükség, mert Erdélyi Miklós – némi bonyodalmak közepette – Debrecenbe igazolt, és ott kapusedzőként dolgozik (de szükség esetén védhet is).

 

Érkezett két kameruni labdarúgó, Anicet Eyenga és Makadji Boukar, visszatért Nyíregyházára Miskolczi László (Paksról) és Cséke György (a Bp. Honvédból). Kazincbarcikáról Tóth Péter jött, Pápáról – kölcsönbe – megszerezték Germán Tamást. Balszerencse, hogy utóbbi labdarúgó a Tiszakanyár elleni, 7–1-re megnyert edzőmeccsen (amelyen kétszer volt eredményes) megsérült, így a felkészülési időszak számára nem volt panasz- és zökkenőmentes. Ennél lényegesen jobb hír, hogy a csapat egyik legrutinosabb játékosa, Zabos Attila – térdműtétje után – februárban már teljes értékű edzésmunkát végzett, így tavasszal rá is számíthat a szakmai stáb.

 

Nemcsak sokan érkeztek, hanem rengetegen távoztak is a nyírségiektől: a fiatal, korosztályos válogatott Batizi-Pócsi Balázs az MTK-hoz szerződött, Nánási Balázs Zalaegerszegre, Lakatos István Tuzsérra, Szilágyi Norbert Tiszakanyárra, Varga Krisztián Ibrányba igazolt. Fekete Ádámot a Szigetszentmiklósi TK-hoz, Réti Gergőt Tuzsérra, Sarus Balázst Balmazújvárosba adták kölcsön, Bodnár János visszatért Baktalórántházára, Predrag Bosnjakkal és Martin Hurttal szerződést bontottak. Egyikük sem volt annyira meghatározó játékos, hogy ne lehetne pótolni, ám ha az élen végez a Szpari, többségük elmondhatja magukról: NB II-es bajnokcsapat tagja volt.

 

KÉT BORSODI CSAPAT PRÓBÁLJA BEÉRNI A LISTAVEZETŐT

 

Már ha az élen végez a Szpari… Merthogy a hatpontos előny nem kevés, de azért nem is nevezhető megnyugtatónak. Elég két rosszul sikerült meccs, és máris a Nyíregyháza nyakán lohol(hat)nak az üldözők, elsősorban a két borsodi együttes, a Diósgyőr és a volt DVTK-játékosokkal teletűzdelt Mezőkövesd.

 

Kezdjük a nem nagy múltú, ám jelenleg ezüstérmes pozícióban tanyázó Mezőkövesd-Zsóry csapatával. A kövesdiek keretében 13 olyan labdarúgó található, aki korábban pályára lépett a magyar élvonalban, így a gárda nem véletlenül van harcban a feljutást jelentő első helyért. A télen hárman távoztak Huszák Géza együttesétől: Tajti Norbert kapus Diósgyőrbe, Nagy Péter Kazincbarcikára, Lakatos Gergő Maklárra ment kölcsönbe, és ugyanennyien érkeztek: Jeremiás Gergő Bőcsről jött, Bagi Istvánt és Hegedűs Ádámot a Kecskeméti TE adta kölcsön a Kövesdnek. A sárga-kékeknél komolyan gondolják a feljutást, a vezetőség úgy döntött, hogy NB I-es licencért folyamodik, és a városban nagyon várják már a második tavaszi fordulót, a Nyíregyháza elleni hazai mérkőzést, amelyre ingyenes lesz a belépés!

 

Az őszi szezon kezdete előtt azt „merészeltük” leírni, hogy – a Nyíregyházához hasonlóan – a Diósgyőri VTK is szeretne egyből visszakerülni az NB I-be. Ezért a kijelentésért kaptunk „hideget-meleget” egy-két olvasónktól, és abban igazuk volt a cikkhez hozzászólóknak, hogy a bajnokság rajtjakor sem a háttér, sem a játékosállomány nem volt alkalmas a feljutás kiharcolására.

 

Azóta sok minden változott a DVTK-nál, és mára ott tartunk, hogy Szentes Lázár, a piros-fehérek ősszel beiktatott szakmai igazgatója a rajt előtti egyik sajtótájékoztatón, az új játékosok bemutatása után így fogalmazott: „Célunk a Nyíregyháza utolérése. A mostani koncepció azt mutatja, hogy célunk a bajnokság megnyerése. Ezt kijelenteni, persze, csak egy klisé. De minden, ami történt, minden előjel ebbe az irányba mutat…”

 

Nos, a téli szünetben alighanem a diósgyőriek szerződtették a legjobb „spílert”, a spanyol José Juan Luquét, aki korábban futballozott többek között a Sevillában, az Atlético Madridban, az Espanyolban és a Malagában, és aki 33 évesen is segítségére lehet a DVTK-nak. A felkészülési mérkőzéseken mindenesetre eredményesen játszott, mindegyik találkozón (már amelyiken pályára lépett) gólt szerzett.

 

Luque mellett további hat labdarúgót szerződtetett a klub: Pál Szabolcs az MTK-tól, Tajti Norbert Mezőkövesdről, Nagy Tamás és Vadász Viktor Kazincbarcikáról, Bogáti Péter a Ferencvárostól érkezett, és csatlakozott a csapathoz a bolíviai Vicente Arze is, a 25 éves szélső korábban Bolíviában, Argentínában és Kanadában is futballozott, és legutóbb a Club Aurorában játszott.

 

Természetesen távozók is voltak: az „erdélyi Rooney”, Roszel Róbert Nagyváradra, az FC Bihorhoz ment, Zsivoczky Norbert Pápára, Bihari Gyula és Kovács Szilárd Kazincbarcikára, Giák Tamás kapus kölcsönben Bőcsre, Kovács Ádám Ózdra, Bogyó Károly Bükkábrányba igazolt, és szerződést bontottak Horváth Gáborral is, aki – sajtóhírek szerint – Finnországban, a Tampere Unitednél volt tesztelésen.

 

A DVTK hét ponttal van lemaradva a Nyíregyháza mögött, ami jelentős, de nem behozhatatlan hátrány. A diósgyőrieknek hitet és önbizalmat adhat az a tény, hogy az őszi szezonban egyedül ők tudták legyőzni a Szparit (igaz, Diósgyőrben, s a tavasszal Nyíregyházán lesz a derbi), és – bár más műfaj – a téli teremlabdarúgó-bajnokságban is lényegesen tovább jutottak (egészen a nagydöntőig meneteltek), mint a nyírségiek.

 

A szűkebb élmezőnyhöz tartozik a Dunakanyar-Vác is, hiszen a váci csapat ugyanannyi pontot (29-et) gyűjtött, mint a DVTK. Ám nem valószínű, hogy beleszól a feljutásért való harcba, ráadásul a téli szünetben elvesztette legeredményesebb játékosát, a házi góllövőlistát vezető Palásthy Norbertet, aki – kölcsönből – visszatért Paksra. Helyére egy nigériai csatár érkezett, Michel Viktor, aki az ősszel az NB III-as Maglódi TC-ben futballozott. Még egy változás a keretben: kölcsönben a Kaposvölgyéhez ment Surányi Gábor. Friss hír, hogy a csapatot működtető kft. vezetője, Ofella Zoltán ezután még inkább a gazdasági társaság ügyeivel foglalkozik, mert lemondott a Vác VLSE elnöki posztjáról.

 

MASSZÍV KÖZÉPMEZŐNY, DE NINCS LAZSÁLÁS

 

A 6. helyen álló Kazincbarcikát és a 12. pozícióban található Orosházát mindössze öt pont választja el egymástól, a középmezőny tehát elég sűrű. Egy-egy jobb sorozattal gyorsan előbbre lehet ugrani négy-öt helyet, de ugyanez fordítva is igaz: kisebb hullámvölgy esetén veszíteni lehet több pozíciót. Azt nem állítjuk, hogy a középmezőny csapatai a kiesés szempontjából nincsenek veszélyben, de számukra elvileg nyugodtabbnak ígérkezik a tavaszi szezon, mint a 13–16. helyen állóknak.

 

A GÓLLÖVŐLISTA ÉLMEZŐNYE
15 gólos: Bajzát Péter (Nyíregyháza)
10 gólos: Andorka Péter (Nyíregyháza)
7 gólos: George Menougong (Diósgyőri VTK), Palásthy Norbert (Dunakanyar-Vác), Vámosi Csaba (Mezőkövesd)
6 gólos: Balázs József (Békéscsaba), Etogo Essama (Bőcs), Magyar György (Makó), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza), Szabó Zsolt (REAC)

Kazincbarcikán ezen a télen nagyobb volt a mozgás, mint máshol két-három év alatt. A Diósgyőr kapcsán már említettük, hogy a DVTK-hoz igazolt Nagy Tamás és Vadász Viktor. Németországba távozott Botló Ádám és Sebők Tibor, Odrobéna Péter Ceglédre, Tóth Péter Nyíregyházára, Engi Tamás, Kovács Roland és Simeon Stevica Putnokra, Máthé Gergő Sajókazára szerződött, Kerékgyártó Tamás Egerbe ment, Kiss Máté kölcsönből visszatért Paksra.

 

Talán valamelyest gyengült a barcikai csapat, még akkor is, ha az érkezők is sokan vannak: Bihari Gyula és Kovács Szilárd Diósgyőrből, Lipusz Norbert Kaposvárról, a volt újpesti Mészáros Márk a REAC-tól, Hajdú Zsolt, Hamar Zsolt és Müller Zsolt Bőcsről, Nagy Péter Mezőkövesdről, Badalik Szabolcs Ózdról, Orlóczki Krisztián Jánoshidáról, Mező Ádám Tiszaújvárosból, Nagy Gábor és Tarr Tibor Sajókazáról, Domán Tamás Felsőtárkányból, Vasas Viktor pedig a felvidéki Nagymihályról (Michalovce) érkezett.

 

Békéscsabán korántsem volt akkora „fluktuáció”, mint Barcikán. Dénes Zsolt kapus Szigetszentmiklósra szerződött, Bagó Tamás Szabadkígyósra, Bakró Attila Szarvasra, Berki Péter a Bp. Honvédhoz igazolt. Pásztor József vezetőedző négy új játékossal számolhat, közülük hárman korábban játszottak az élvonalban is: Gajda István a BKV Előrétől, Kállai Norbert a Kaposvölgye VSC-től, Simon Attila Battonyáról jött – utóbbi játszott Újpesten és Diósgyőrben is, ám nem keverendő össze az Újpesten és Diósgyőrben szintén futballozó, jelenleg Zalaegerszegen játszó Simon Attilával! –, míg a távozó Dénes kapus helyére Szécsi Gergőt szerződtették Debrecenből.

 

A Vecsés a tavaszi szezonra való felkészülést a decemberben kinevezett Genzwein Ferenc vezetőedzővel és segítőjével, Glázer Róbert másodedzővel kezdte meg, de már Détári Lajos klubigazgatóval fejezte be, február 14-én ugyanis a klub szerződést bontott a Genzwein, Glázer párossal, és „Dömét”bízta meg a szakmai munka irányításával. A keretben kevés változás történt, Bojtor László érkezett Kispestről, Czipper Zsolt és Gorjánácz Márió pedig távozott, előbbi Zsámbékra, utóbbi Pápára.

 

A vecsésieknek nemes céljaik vannak, Földvári Tibor, az alapításának centenáriumát ünneplő VFC 1911 elnöke elmondta, hogy a tervek között szerepel egy 3000 néző befogadására alkalmas, fedett miniaréna megépítése, amelyben a reményeik szerint előbb-utóbb bajnoki mérkőzésen fogadhatják a Ferencvárost. Minden bizonnyal mindkét csapat szurkolói abban bíznak, hogy erre a találkozóra nem az NB II-ben kerül sor…

 

Rákospalotán a legnagyobb gondot az okozza, hogy a csapat két gólvágója közül a lábadozó Torma Gáborra az egész tavaszi szezonban nem számíthat Mátyus János vezetőedző, és sérülés miatt valószínűleg Nyerges Krisztiánnak is ki kell hagynia az első bajnoki(ka)t. Mészáros Márk és a házi gólkirály Szabó Zsolt kölcsönadási szerződése lejárt, előbbi Kazincbarcikára távozott, utóbbi visszatért a Lombard Pápához. Sallai Balázs Szigetszentmiklósra, Lipcsei Roland Budaörsre igazolt. Az érkezők közül Jovánczai Zoltántól (Lombard Pápa) azt várják, hogy nyerje vissza évekkel korábbi gólerős formáját, rajta kívül Bogdán Márk és Hibó Imre jött Újpestről, Birtalan János az FTC-től, Menyhért Gergő a Kaposvölgyétől, míg Kiss Tamás kölcsönből visszatért Budaörsről.

 

Makón nem voltak nagy mozgások, a szakmai stábnak gyakorlatilag két új játékost kellett beépítenie a csapatba: Kónya Dániel Nagyatádról, a korábban a Békéscsaba színeiben két élvonalbeli meccsen szereplő Retek Flórián a rivális Orosházától érkezett, és Makón is alapember szeretne lenni.

 

Az Orosháza FC az Olaszországból (ASD Castellana Calcio) hazatérő, korábban a Videotonban és Kispesten is futballozó, NB I-es rutinnal rendelkező Bartyik Norbertet, a Szloga Petrovacból a szerb Alekszandar Randjelovicsot, valamint az Orosházi Rákóczi Vasasból Debreceni Pétert szerződtette. A fentebb említett Retek Flórián (Makó) mellett Pardi László (Kondorosi TE), Blaskó Péter (Orosházi Rákóczi Vasas) és Piti László (Szabadkígyós) távozott.

 

NAGY HARC A KIESÉS ELKERÜLÉSÉÉRT

 

Az NB I-es klubok második (tartalék)csapatai közül az MTK II a középmezőny élén, az Újpest FC B a tabella 8. helyén foglal helyett, a Debreceni VSC-DEAC viszont jelenleg kiesésre áll, és ha záráskor is az utolsó három hely valamelyikén végez, búcsúzik az NB II-től. Merthogy ezek a B-csapatok az élvonalba ugyan nem juthatnak fel, kiesni viszont kieshetnek. A debreceni „fakónak” a bentmaradásért vívott küzdelemben három riválisa lehet.

 

 

AZ ŐSZI HÁZI GÓLKIRÁLYOK
Nyíregyháza: Bajzát Péter (15)
Mezőkövesd: Vámosi Csaba (7)
Diósgyőri VTK: George Menougong (7)
Dunakanyar-Vác: Palásthy Norbert (7)
MTK Budapest II: Eppel Márton, Nikházi Márk (4)
Kazincbarcika: Odrobéna Péter (5)
Békéscsaba: Balázs József (6)
Újpest FC B: Lázár Bence (5)
Vecsési FC: Ponczok Tamás (5)
REAC: Szabó Zsolt (6)
Makó: Magyar György (6)
Orosháza FC: Szabó Tamás (5)
Bőcs: Etogo Essama (6)
DVSC II-DEAC: Csorba Szabolcs (5)
Hajdúböszörmény: Lovas Márton (4)
Ceglédi VSE: Buzás Viktor, Szabó László (2)
Dőlt betűvel szedtük azoknak a játékosoknak a nevét, akik a télen más klubhoz igazoltak.

A Bőcsi Sport Kft. két ponttal ugyan megelőzi a DVSC-DEAC-ot, de nincs könnyű helyzetben. Egyrészt tulajdonosváltás volt a klubnál, március 1-jén aláírták az adásvételi szerződést, és már nem a bőcsi önkormányzat a tulajdonos, hanem egy kft. Emiatt nem volt teljesen ideális a felkészülési időszak, hiszen hosszas huzavona után történt meg a tulajdonosváltás. Másrészt a nyári árvíz idején tönkrement a klub pályája, és a hazai mérkőzéseit nem tudja saját stadionjában megrendezni. Az őszi szezonban Tiszaújváros volt a bőcsiek otthona, most tavasszal Mezőkövesden lesz a hazai pálya, sőt az is eldőlt, hogy a nyitó fordulóban, a Bőcs–Cegléd mérkőzést az eredetileg kiírtnál egy nappal korábban, pénteken 14.30-tól rendezik – azaz ezzel a találkozóval rajtol az NB II tavaszi idénye.

 

Bőcsön egyébként nagy földindulás volt a télen, igen hosszú a távozók listája: a házi gólkirály Essama Etogo visszatért (kölcsönből) a DVSC-hez, Katona Attila Siófokra, Szabó Ádám Zalaegerszegre, Hajdú Zsolt, Hamar Zsolt és Müller Zsolt Kazincbarcikára, Jeremiás Gergő Mezőkövesdre, Varga Zoltán Cigándra, Orosz Tamás Tiszalúcra, Kramcsák Dávid Mádra, Lázár Norbert Aszalóra, Krajncz Balázs Ausztriába, Rubint Richárd pedig Rimaszombatba, az FC Rimavská Sobota csapatához igazolt.

 

Az érkezők között ismert lehet Urbin Péter neve, ő legutóbb Hajdúböszörményben futballozott. Jött két kapus: Giák Tamás a DVTK-tól, Trepák Attila Olaszországból, a Vicenzától érkezett, míg Hokk Ádámot Kemecséről igazolták. Néhány külföldi játékossal is bővült a keret: Konate Cheick Youssou elefántcsontparti, Paulo Enrique Hernandez brazil, Rivera-Mandjouoc Manolucci francia, Simon Pasteur Emmanuel kameruni futballista.

 

Az őszi szezon után megállapíthatjuk: egy fecske nem csinált nyaratHajdúböszörményben sem. Az NB I-ben korábban gólerősen futballozó Igor Bogdanovicsnak a másodosztályban eddig nem sikerült bizonyítania, hogy nagyon érzi a kaput, az ősszel csupán egyszer volt eredményes. Hiányoztak a találatai, a csapat az utolsó előtti helyen áll, csak a sereghajtó Cegléd szerzett kevesebb gólt nála. A télen többen távoztak, Urbin Péter Bőcsre, Varga Mihály Létavértesre, Oláh Dávid Kemecsére, Hódosi Tamás és Usztics Péter Püspökladányba szerződött, az érkezők között pedig – a Balkányból visszatért Balás Gergely, az Újpestről jött Kolozsi Márk és az FC Bihortól igazolt román Cosmin Razvan mellett – egy igazi kuriózumot is találunk: a kameruni Kaze Teffo az Egyesült Államokból (a New Yersey Ironmenből) tette át székhelyét a Hajdúságba.

 

Szinte kilátástalannak tűnik a sereghajtó Restart-Ceglédi VSE helyzete, a csapat ugyanis tíz pont hátrányban van a már nem kieső helyen álló Bőccsel szemben. A jó néhány volt MTK-s fiatalt foglalkoztató klubtól a télen távozott Carvalho Adilson (Szolnoki MÁV FC), Szilasi Milán (Kaposvölgye), Popon Tamás (Pilis), Rebecsák Szilárd és Villányi Gergely. Az érkezési oldalon találunk NB I-es rutinnal is vértezett játékosokat: Koncz Zsolt és Balog Marcell Kecskemétről jött kölcsönbe, Kurucsai Milán és Vincze Zoltán Bajáról, Odrobéna Péter Kazincbarcikáról igazolt ide, és a ceglédiek kölcsönvették Újpestről Domonyi Rolandot. Nagy kérdés, hogy a megerősített kerettel be tudja-e hozni az ősszel összeszedett hátrányát a Ceglédi VSE.

 

 

NB II, KELETI CSOPORT
16. FORDULÓ
PÉNTEK
Bőcs KSC–Cegléd (Mezőkövesd)
SZOMBAT
Újpest FC II–Békéscsaba 1912
Vecsés FC–Orosháza FC
Nyíregyháza Spartacus–Hajdúböszörmény
Dunakanyar-Vác–MTK Budapest II
DVTK–REAC
VASÁRNAP
Makó–Kazincbarcika
DVSC-DEAC–Mezőkövesd-Zsóry

A Keleti csoport őszi eredményeit itt olvashatja!

A KELETI CSOPORT ÁLLÁSA
1. Nyíregyháza Spartacus 15 11 3 1 38– 7 +31 36
2. Mezőkövesd-Zsóry 15 9 3 3 24–10 +14 30
3. Diósgyőri VTK 15 9 2 4 30–16 +14 29
4. Dunakanyar-Vác 15 9 2 4 24–14 +10 29
5. MTK Budapest II 15 7 5 3 22–16 +6 26
6. Kazincbarcikai SC 15 6 4 5 20–25 –5 22
7. Békéscsaba 1912 15 5 7 3 27–21 +6 22
8. Újpest FC II 15 6 1 8 20–29 –9 19
9. Vecsési FC 15 5 4 6 16–14 +2 19
10. Rákospalotai EAC 15 5 4 6 16–18 –2 19
11. Makó FC 15 5 3 7 17–23 –6 18
12. Orosháza FC 15 4 5 6 19–26 –7 17
13. Bőcs KSC 15 4 3 8 19–30 –11 15
14. DVSC-DEAC 15 3 4 8 20–29 –9 13
15. Hajdúböszörményi TE 15 3 4 8 14–23 –9 13
16. Ceglédi VSE 15 1 2 12 11–36 –25 5
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik