Videoton: Casonival tárgyalnak a szerződésbontásról – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.18. 18:34
Francia sajtóértesülések szerint a Videoton labdarúgócsapatának vezetősége és Bernard Casoni vezetőedző a szerződésbontásról tárgyal egymással.

A Nemzeti Sport Online saját értesüléseire hivatkozva már korábban beszámolt róla, hogy Burcsa Győző klubigazgató mellett az 53 éves szakember is távozhat posztjáról, információnkat pedig a France Football megerősítette.A Nemzeti Sport Online saját értesüléseire hivatkozva már korábban beszámolt róla, hogy Burcsa Győző klubigazgató mellett az 53 éves szakember is távozhat posztjáról, információnkat pedig a France Football megerősítette.

A francia sportlap úgy tudja, Casoni és a Videoton vezetősége a szerződésbontásról tárgyal egymással, a felek állítólag még a Lech Poznan elleni Európa-liga-mérkőzés előtt szeretnének megegyezni az elválás feltételeiről.

Azt még nem tudni, Casonit ki válthatja a kispadon, egyelőre a francia mester segítője, Pető Tamás tartja az edzéseket, és ő irányítja a csapatot a csütörtöki El-meccsen is.

Casonival az NB I-ben öt forduló alatt négy vereséget szenvedett el a Videoton, és a fehérorosz BATE Boriszovval szemben elbukott a BL-selejtezőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik