Vidi: a spanyolok első számú kiszemeltje lehet a középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.04. 11:26
Külföldi sajtóhírek alapján már decemberben beszámoltunk arról, hogy a spanyol élvonalbeli Celta Vigo, az olasz Genoa és a lengyel Lech Poznan is figyeli a Videoton horvát légiósát, Dinko Treboticot. A spanyol sajtóban azóta is tartja magát a hír, hogy a középpályást szerződtetnék a vigóiak.

A lavozdegalicia.es arról ír, hogy a Primera Divisiónban 8. helyen álló Celta Vigónál a Videoton játékosa, Dinko Trebotic az első számú téli kiszemelt, mert nagyon hasonló képességű, mint a klubtól minden bizonnyal távozó dán válogatott Michael Krohn-Dehli.

A 31 éves dánnak a nyáron lejár a szerződése, és visszatérhet hazájába, az FC Köbenhavnhoz. Arról azonban megoszlanak a vélemények, hogy mikor távozik a Celtában alapembernek számító, eddig mind a 17 fordulóban pályára lépő légiós.

Merthogy a lavozdegalicia.es-szel szemben az El Gol Digital szerint Krohn-Dehli csak nyáron távozik, így Treboticra is csupán akkor lesz szükség.

A spanyol források szerint az NB I-ben játszó horvát mellett a tavaly a vb-n is szereplő algériai válogatott Rijad Mahrez is szerepel a kiszemeltek listáján Vigóban. Utóbbit azonban várhatóan nehezebb lenne megszerezni az angol élvonalbeli Leicestertől, ugyanis kétmillió euróra becsülik a kivásárlási árát, míg a korábbi U21 válogatott Treboticét csak ötszázezerre.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Nikolics Nemanja (érdeklődnek iránta: AEK Athén – Görögország, Beitar Jeruzsálem – Izrael, Maccabi Haifa – Izrael), Dinko Trebotic (horvát, érdeklődnek iránta: Celta Vigo – Spanyolország; Genoa – Olaszország; Lech Poznan – Lengyelország)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik