Vasas: 28 éves cseh középső védőt igazoltak

Vágólapra másolva!
2017.06.15. 23:06
null
Vít Benes meggyőzte Vancsa Miklosékat (Fotó: vasasfc.hu)
A Vasas labdarúgócsapata hároméves szerződést kötött a cseh Vít Benessel. A 28 éves középső védő a Jablonectől érkezett az angyalföldiekhez.


Vít Benes 2020. június 30-ig írt alá a Vasashoz. A 192 cm magas védő a 2012–2013-as idényben Cseh Kupát nyert a Jabloneccel, korábban pedig pályára lépett az U21-es cseh válogatottban is.



„A huszonnyolc éves belső védő elnyerte mind a vezetés, mind a szakmai stáb tetszését. Új játékosunk jelentős cseh első osztályú múlttal és Európa-liga-tapasztalattal rendelkezik. Július 1-től a mi játékosunk, és csak jelenlegi klubján, az FK Baumit Jablonecen múlik, hogy a június 29-én esedékes első Európa-liga-mérkőzésünkön, már pályára léphet-e csapatunkban. Sok sikert, mihamarabbi beépülést kívánunk a Vasas család közösségébe” – nyilatkozta a vasasfc.hu-nak Vancsa Miklós, az angyalföldiek ügyvezető igazgatója.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:
Vít Benes
(cseh, Jablonec – Csehország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Czingráber Máté (BFC Siófok, ?), Novák Csanád (Gyirmót, ?), Osváth Attila (DVSC, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Dusan Brkovics (DVSC), Hidi Patrik (Honvéd, lejár a szerződése), Iszlai Bence (Haladás, lejár a szerződése), Jova Levente (Ferencváros), Pekár László (Puskás Akadémia)
Távozók: Korcsmár Zsolt (Midtjylland – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vukasin Polekszics (montenegrói, Békéscsaba)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Berecz Zsombor
(Ferencváros; Genoa, Sassuolo és Atalanta – Olaszország; Hertha BSC és Hoffenheim – Németország, Lengyelország), Debreceni András, Kire Risztevszki (macedón, Videoton), Novák Csanád (Mezőkövesd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik