Újpest: Lázár Bence szerződést hosszabbított

Vágólapra másolva!
2013.01.15. 16:40
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy Lázár Bence szerződést hosszabbított. A 21 esztendős támadó új kontraktusa 2016. december 31-én jár le a lila-fehér klubnál.

Lázár 2005-ben lett az Újpest futballistája, féléves ausztriai kitérőt leszámítva azóta csak a fővárosi klubot erősítette. 2011-ben debütált az NB I-ben, összese 25 élvonalbeli bajnokin 9 gólt szerzett.

„Először is szeretném megköszönni szüleimnek, barátaimnak, családomnak és barátnőmnek, hogy a műtétem előtt és után is kitartottak mellettem, ez nagyon sok erőt adott nekem – nyilatkozta Lázár Bence az ujpestfc.hu-nak. – Ugyanígy szeretném megköszönni az újpesti stáb tagjainak és a klubnak, hogy ők is bíztak bennem, ez is sokat segített az elmúlt hónapokban. A legfontosabbnak most azt érzem, hogy erőnlétileg utolérjem a társakat és minél több mérkőzésen lépjek pályára a következő fél évben. Természetesen a gólokkal sem szeretnék adós maradni, azt hiszem, egy csatártól ezt el is várják a szurkolók."

Lázár Bence eddigi futó szerződése a 2013–2014-es szezon végéig szólt, ezt hosszabbította meg két és fél évvel.

„Nagyon jólesett, hogy már most szerződést hosszabbít velem a klub, hiszen egyébként csak a jövő nyáron járt volna le az eddigi. Ez mutatja, hogy hosszú távon számolnak velem, ami egyfajta biztosíték számomra, hiszen egy futballista ott érzi magát a legjobban, ahol tudja, hogy fontos, és számítanak rá" – tette hozzá a támadó.

Lázár csapattársaival együtt szerda reggel elutazik a tíznapos törökországi edzőtáborba, ahol már a Kaiserslautern elleni vasárnapi mérkőzésen szeretne újra ott lenni a pályán.

„Az egész csapat nagyon várja az edzőtábort, hiszen remek körülmények között, legalább 15 fokban és füves pályán készülhetünk majd a bajnokság második felére. Az edzőmeccseken is szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni magunkból, hogy minél jobban felkészüljünk a tavaszi idényre. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy akár már vasárnap, a Kaiserslautern ellen pályára is léphetek" – zárta mondandóját Lázár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik