nemzetisport.hu 2019.07.30 12:21 Frissítve: 2019.07.30 12:43

Újpest: folytatódik az üzengetés címerügyben – újabb UTE-közlemény

Az UTE újabb közleményt adott ki címerügyben, melyben azt nehezményezi az egyesület, hogy nem kaptak választ Berta Csabától, az Újpest FC ügyvezetőjétől, hogy a klub elfogadja-e az egyesület felajánlását, mely szerint öt évre ingyen lemond a logóval kapcsolatos használati, értékesítési és hasznosítási jogokról.  

 

„Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az Újpest FC. nem nyilatkozott arról, hogy elfogadják-e a címerrel kapcsolatos felajánlásunkat, és arról sem, hogy esetlegesen nem fogadja el azt” – fogalmaz az UTE keddi közleménye, és az egyesület közzétette az Újpest FC ügyvezetőjének, Berta Csabának címzett levelét is.

„Az újpesti szurkolói közösségek, valamint az Újpesti Torna Egylet tisztelettel várja a Labdarúgó Club mielőbbi pozitív válaszát a címerrel kapcsolatban, hogy a részletek kidolgozása megkezdhető legyen, és hogy a labdarúgó csapat a hagyományos címerrel futhasson ki a pályára az új szezonban” – fogalmaz az UTE a nyílt levélben.

Az Újpest FC ügyvezetője, Berta Csaba éppen a Nemzeti Sport keddi számában beszél arról, hogy az UTE felajánlásával még nem változott a kialakult helyzet és egyelőre nem változtatnak a címeren.

Az UTE közleménye és nyílt levele itt olvasható:

 

 

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Most mondhatnám, reménykedjünk, hogy rendbe jön.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Hűség, alázat, szorgalom, a csapatérdek mindenek előtt, ezek nem csak üres szavak egy közösség életében.

2021.09.19 09:35:33

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló)

Könnyed győzelmet aratott a Hatvan ellen a Ferencváros, Gavrics, Loncar és Gera Zalán is betalált.