Újpest FC: eldőlt, mostantól ez a klub új címere – fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.03. 16:58
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC nyilvánosságra hozta új címerét.

Mint ismert, az újpestiek egy héttel ezelőtt arra kérték szurkolóikat, döntsék el, milyen legyen a klub új címere. A három lehetőségből egyértelmű többséggel az A jelű nyert, a visszajelzések, javaslatok alapján a grafikusok némileg átdolgozták és készre szabták a címert, amely ilyen lett:arra kérték szurkolóikat, döntsék el, milyen legyen a klub új címere. A három lehetőségből egyértelmű többséggel az A jelű nyert, a visszajelzések, javaslatok alapján a grafikusok némileg átdolgozták és készre szabták a címert, amely ilyen lett:



Az UTE korábban jelezte, nem járul hozzá az Újpest FC címerének megváltoztatásához, s hozzátette, a futballklub jogszerűen nem is teheti meg az engedélye nélkül. Az FC közleményében nem írt az UTE ellenkezéséről.

FRISSÍTÉS: Az Újpesti Torna Egylet reagált a címerváltoztatásra, közleményükben jogi lépéseket helyeztek kilátásba. Részletek itt!

Eredetileg e három címervariációra lehetett szavazni:

A Nemzeti Sport Online olvasói is szavazhattak. A több mint 7800 voksoló közül nagyjából 6100-an vélték úgy, hogy a régi címernek kell maradnia. A győztes alkotásra szavaztak a legkevesebben (535-en).

Az Újpest FC eddigi címere:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik