Puskás Akadémia: távozott a 30 éves csatár – hivatalos

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.11.18. 11:31
null
Golgol Mebrahtu 2019 nyarán érkezett Felcsútra, egy év után távozott (Fotó: pfla.hu, archív)
A 30 éves, ausztrál-eritreai Golgol Mebrahtu a The World Game-nek nyilatkozva elmondta, már a nyáron távozott magyar klubjától, a Puskás Akadémiától, jelenleg szabadon igazolható  és Ausztráliában folytatná karrierjét. A PAFC az NSO kérdésére megerősítette, szakítottak a futballistával.

 

„Néhány hete visszatértem Ausztráliába és minden rendben van, jó itthon lenni. Készülök a visszatérésre, itthon keresek magamnak új csapatot. Lett volna lehetőségem külföldre szereződni, Ázsiába, de úgy gondoltam, eljött a hazatérés ideje. Az elmúlt négy és fél évben szerzett európai tapasztalataimat felhasználva szeretnék segíteni egy sikerre éhes csapatnak” – mondta a The World Game-nek Golgol Mebrahtu, aki a cikk szerint nyár óta szabadon igazolható, Ausztráliában korábban Sydneyben, Melbourne-ben és Gold Coastban játszott, mielőtt Európába igazolt.

A Puskás Akadémia a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette, a csatár távozott a klubtól.

Golgol Mebrahtu 2019 nyarán érkezett Felcsútra a cseh Sparta Prahától, az NB I-ben 17 meccsen egy gólt, egy gólpasszt jegyzett. A Transfermarkt szerint 2021-ig szólt volna a szerződése, de miután nem számított alapembernek a Puskás Akadémiánál, nem meglepő, hogy közös megegyezéssel távozott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik