Puskás Akadémia: szlovák U-válogatott szélső érkezett

Vágólapra másolva!
2016.01.16. 18:04
A Nemzeti Sport információi szerint a Puskás Akadémia labdarúgócsapata szerződtette a Slovan Bratislava szlovák utánpótlás-válogatott jobbszélsőjét, Karol Mészárost. A Puskás Akadémia FC hivatalos honlapján is bejelentette az átigazolást, a játékos három évre írt alá a felcsúti csapathoz.

A galántai születésű szélső a 2015–2016-os szezonban tizennégy tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Slovanban, három gólt szerzett és egy gólpasszt adott. A 22 éves játékos 2012 óta a Slovan profija, fél évet kölcsönben az FC Zlaté Moravce csapatában töltött.

„Igazán hálás vagyok a lehetőségért, hogy a Puskás Akadémiához igazolhattam. Nagy lépés ez az életemben, hogy most itt lehetek. Egy rövid időt játszottam ugyan kölcsönben, de mondhatjuk, hogy most váltok a karrierem során először klubot. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a csapat megvalósítsa a célkitűzéseit. A legtöbbet jobb szélen vetettek be mostanáig, de előfordult olyan is, hogy bal oldalt vagy csatárként játszottam. Puskás-mezben is igyekezni fogok a gyorsaságomat kihasználva minél több gólt szerezni” – nyilatkozta a puskasakademia.hu-nak Karol Mészáros.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIÁNÁL
Érkezők: Forró Gyula (Újpest), Zsidai László (DVSC)
Kölcsönbe érkezők: Geoffrey Castillion (holland, DVSC), Karol Mészáros (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia), Filip Pajovics (szerb, Videoton)
Kölcsönből visszatérők:Vaszicsku Gergő (Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Erdei András, Lipcsei Ádám, Péter Bence, Tóth Balázs
Kiszemeltek: Holman Dávid (FTC)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Pintér Bence (Csákvár), Spandler Csaba (Csákvár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Horváth Tamás (Videoton, onnan Mezőkövesd, kölcsönbe)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Tischler Patrik (Videoton)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik