Puskás Akadémia: Ezekiel Henty távozott a klubtól

Bacskai János Bacskai János
Vágólapra másolva!
2020.01.23. 18:25
null
Henty legjobb napjaiban a CSZKA Moszkva védőit (Pontus Wernbloom, Vaszilij Berezuckij, Mario Fernandesz) is elvarázsolta (Fotó: AFP)
A 26 éves, korábban a Milanban is megforduló Ezekiel Henty távozott az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia együttesétől, ezt maga a labdarúgó jelentette be közösségi oldalán.

 

Az ebben az idényben 12 bajnokin 7 gólt szerző támadó udvariasan köszönetet mondott a csapatnak, amelynek büszkén hordta a mezét: a jelek szerint jó szájízzel váltak el egymástól a felek.

Henty 2017-ben került Magyarországra, a Transfermarkt szerint félmillió euróért vette meg a Videoton a Lokomotív Moszkvától, egy évre rá azonban a Puskás Akadémia szerződtette, majd az egész idényre kölcsönadta Eszékre.

Korábban a Slovan, a Dijon és pár arab csapat érdeklődéséről számoltak be különböző lapok Hentyvel kapcsolatban.

thanks to puskas for everything,it was a big pleasure to wear this jersey and represent this team,we sustained a good work and personal relationship and i wish the club many success in the future @puskasakademia henty10#

540 Likes, 24 Comments - Henty Ezekiel (@officialezekielhenty10) on Instagram: "thanks to puskas for everything,it was a big pleasure to wear this jersey and represent this..."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik