Női futball: a válogatott csatár visszatért Diósgyőrbe

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.07.08. 12:19
null
Oláh Adrienn visszatért Diósgyőrbe (Fotó: Facebook/DVTK)
Másfél év után visszatért a DVTK női labdarúgócsapatához Oláh Adrienn – számolt be róla hivatalos honlapján a diósgyőri klub.

 

A kétszeres magyar válogatott támadó korábban már játszott Diósgyőrben, de akkor sérülés hátráltatta – emlékeztet a dvtk.eu.

„Korábban is jól éreztem magam Diósgyőrben, máskülönben nem tértem volna most vissza – idézi Oláh Adriennt a klub honlapja. – Kétezerhuszonegy elején azért távoztam, mert úgy éreztem, egy kis változás jót tesz a pályafutásomnak. Győrben eleinte minden jól indult, azonban az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kaptam, így új csapatot kerestem. Több lehetőség közül végül azért döntöttem a visszatérés mellett, mert az egykori társak sok pozitívumot soroltak fel az itteni munkával kapcsolatban, sok változás történt jó irányba, mióta elmentem. Véglegesen Bém Gábor vezetőedző győzött meg, az ő szemlélete nagyon hasonlít az enyémhez, így elfogadtam a DVTK ajánlatát. Természetesen a mezőny első harmada a nagy vágyunk, de ha figyelembe vesszük, milyen átalakulások zajlanak Diósgyőrben, mennyien távoztak, akkor a középmezőny lehet a realitás.”

A 23 éves játékos a felnőttek között az MTK-nál mutatkozott be, a kék-fehérekkel három bajnoki címet és két Magyar Kupát nyert. Ahogy azt el is mondta, az elmúlt másfél évben Győrben futballozott, az előző idényben 16 bajnoki mérkőzésen négy gólt szerzett az ETO-ban.

A DVTK csütörtökön bejelentette a szintén 23 esztendős Nagy Panna szerződtetését is, aki a legutóbbi három szezonban Nyíregyházán összesen 118 gólt szerzett a másodosztályban.

Oláh Adrienn (pirosban) korábban már játszott a DVTK-nál (Fotó: Török Attila)
Oláh Adrienn (pirosban) korábban már játszott a DVTK-nál (Fotó: Török Attila)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik