Női foci: a Győri ETO válogatott csatára Cipruson folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 15:47
null
Németh Loretta a következő szezonban már Cipruson futballozik (Fotó: eto.hu)
A női NB I legutóbbi idényében negyedik helyen végző Győri ETO a hivatalos honlapján adta hírül, hogy magyar válogatott csatára, Németh Loretta a ciprusi bajnok Apollon Limassolban folytatja pályafutását. A Bajnokok Ligája selejtezőjében érdekelt szigetországi klub hároméves szerződést köt a 21 esztendős támadóval.

 

Németh Loretta az elmúlt szezonban 26 mérkőzésen nyolc gólt szerzett a kupadöntős Győri ETO színeiben, míg a Magyar Labdarúgó-szövetség égisze alá tartozó versenysorozatokban 2007 óta 230 meccsen összesen 233-szor talált be. A magyar válogatottban is eredményesen futballozó támadó a márciusi Ciprus-kupán hívta fel magára az Apollon Limassol figyelmét, amely előbb próbajátékra invitálta, majd hároméves szerződést kínált neki.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a ciprusi bajnokcsapat magyar szinten kimagasló értékű ajánlatot tett Némethért, aki ott volt az NB I-es szezon legjobbja díj jelöltjei között. A megállapodás részeként a győriek 2018 februárjában egyhetes edzőtáborba utaznak Ciprusra, továbbá az ETO által szervezendő decemberi teremtornára az Apollon is meghívást kap.

A limassoli csapat idén sorozatban kilencedik alkalommal nyerte meg a ciprusi bajnokságot, így augusztusban ismét szerepelhet a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Az együttes tavaly feljutott a BL főtáblájára, melynek első fordulójában a cseh Slavia Praha 4–3-as összesítéssel búcsúztatta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik