NB I: Waltner Róbert válthatja Bognár Györgyöt a Paks kispadján

Vágólapra másolva!
2022.05.12. 08:42
null
Walter Róbert itt még a ZTE edzőjeként (Fotó: Tumbász Hédi)
Az idény végén Bognár György vélhetően távozik a Paksi FC-től, és a Nemzeti Sport információi szerint a vezetőség a legutóbb Zalaegerszegen dolgozó Waltner Róbertet szemelte ki utódjaként.

A szerda esti Magyar Kupa-döntőt követő sajtótájékoztatón a tolnaiak vezetőedzője is elismerte, hogy már tárgyalt az MTK-val, ám végleges döntés még nem született a jövőjéről. Mint ismert, Zakor Sándor, az MTK tulajdonosa a napokban a Sportrádiónak nyilatkozott arról, hogy a szurkolók szívesen látnák Bognár Györgyöt a csapat kispadján.

Nos, a felek közel állnak ahhoz, hogy a szurkolók óhaja teljesüljön, ám nincs kizárva, hogy Bognár György sportigazgatóként dolgozik majd a fővárosi klubnál, ahova fia, ifjabb Bognár György is követheti. Amennyiben ez a forgatókönyv valósul meg, úgy a zöld-fehérek vélhetően Waltner Róbertet nevezik ki a helyére.

A 44 esztendős szakember korábban Kaposváron és a ZTE-nél dolgozott az NB I-ben, a mostani idényben a negyedik helyen állt a kék-fehér csapattal, amikor márciusban váratlanul távozott.

A hír kapcsán megkerestük a Paksi FC-t is, ám a klub nem kívánt reagálni értesüléseinkre, a klubot érintő kérdésekről továbbra is a hivatalos honlapján kommunikál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik