NB I: Szombathelyről igazolt testvérpárt a Mezőkövesd

Vágólapra másolva!
2022.06.23. 12:59
null
Kállai Kevin testvérével igazolt Mezőkövesdre (fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette a Szombathelyi Haladástól a 20 esztendős Kállai Kevint és testvérét, a 18 éves Zalánt.

A jobb oldalon minden poszton bevethető, de elsősorban védő Kállai Kevin bár pályafutását a Diógyőrnél kezdte, 2013 nyarán Szombathelyre igazolt, ahol az Illés Akadémia korosztályos csapatait végigjárva a 2020–21-es idényben mutatkozhatott be a másodosztályban, ahol eddig 55 mérkőzésen lépett pályára.

Testvére, a 18 éves Kállai Zalán bal oldali támadóként játszik, s a labdarúgást szintén a DVTK-nál kezdte, majd 2014-ben került Szombathelyre. A Haladásban épp nevelőegyesülete ellen debütált a másodosztályban, ahol még további két alkalommal lépett pályára csereként az elmúlt idényben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS MEZŐKÖVESDEN
Érkezők:
Nagy Gergő (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Remzifaik Szelmani (északmacedón, Renova – Észak-Macedónia), Bobál Dávid (Zalaegerszegi TE FC, szabadon igazolhatóként), Molnár Gábor (Diósgyőri VTK), Kállai Kevin (Szombathelyi Haladás), Kállai Zalán (Szombathelyi Haladás)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Derekas Zoltán (Csákvár),Torvund Alexander (Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Baráth Botond (Bp. Honvéd, szabadon igazolható)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik