P. V. 2021.07.25 18:36 Frissítve: 2021.07.25 18:41

NB I: Mi is kellünk hozzá, hogy oroszlánbarlang legyen a Bozsik Aréna – Eppel

Eppel Márton szerint ha csak a szurkolókon múlik, akkor biztosan oroszlánbarlang lesz a Bozsik Arénában, de a Budapest Honvéd játékosa szerint ehhez azért ők is kellenek majd. A nyáron a Mezőkövesdtől a kispestiekhez szerződő Szappanos Péter a Villarreal B csapata elleni stadionavatón lépett először pályára a kispesti közönség előtt. 

 

 
 Honvéd: „A szívemben még ott van a régi stadion, az újat be kell lakni!”

„Óriási élmény volt az új stadionban pályára lépni. Remélem, itt is hasonló élményekben lesz részünk, mint a régi stadionban, ahol négy éve bajnoki címet ünnepelhettünk. Ha a szurkolókon múlik, akkor biztosan oroszlánbarlang lesz a Bozsik Aréna, de mi is kellünk hozzá!” – mondta a stadionavató után Eppel Márton az NSO Tv-nek.

Szappanos Péter nyáron érkezett Mezőkövesdről Kispestre, így eddig csak ellenfélként tapasztalhatta meg, milyen a Honvéd otthonában pályára lépni. Videónkban elmondja, mennyire élvezte, hogy a kispesti drukkerek ezúttal őt támogatták. Emellett szó esik arról is, hogy szombaton a DVSC-t fogadják az NB I első fordulójában, s milyen formában várják ezt az összecsapást.

STADIONAVATÓ (FELKÉSZÜLÉSI) MÉRKŐZÉS, BOZSIK ARÉNA
Budapest Honvéd–Villarreal B (spanyol, III.) 0–0

Budapest, Bozsik Aréna, 8400 néző. Vezette: Solymosi Péter
Budapest Honvéd: Szappanos (Tujvel, 75.) – Mezgrani (Kovács Nikolasz, a szünetben), Klemenz (Talys, 75.), Baráth (Bardea, 75.), Tamás (Lovric, 75.) – Nono (Banó-Szabó, 75.), Kamber (Zsótér, 10.), Hidi (Májer, 75.) – Bőle (Balogh N., a szünetben), Eppel (Gale, 75.), Nagy Dominik (Tóth-Gábor, 75.). Vezetőedző: Horváth Ferenc
Villarreal B:
 Duran (Gómez, a szünetben) – Ángel Leal (Narro, a szünetben), Esmo (Galdon, 62.), La Fuente (Abraham, 69.) – Pereiro (Pacheco, a szünetben), Del Moral (Bueno, 62.), Goujón (Gerardo, a szünetben), Adriano (Adell, a szünetben), Fores (Ahn, a szünetben) – Collado (Murria, a szünetben), Medina (Lozano, a szünetben). Vezetőedző: Miguel Álvarez

2021.09.22 18:35:14

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nincs már veretlen csapat az NB I-ben, a címvédő nyerte a második fordulóból elhalasztott rangadót.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Most mondhatnám, reménykedjünk, hogy rendbe jön.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Hűség, alázat, szorgalom, a csapatérdek mindenek előtt, ezek nem csak üres szavak egy közösség életében.