NB I: megvált vezetőedzőjétől a Kisvárda – hivatalos

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.08.12. 17:42
null
Milos Kruscsics az MTK elleni pénteki bajnokin (Fotó: Dömötör Csaba)
A Kisvárda Master Good felmentette a munkavégzés alól vezetőedzőjét, Milos Kruscsicsot – derült ki az NB I-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának szombat délutáni híréből.

„A Várda Labdarúgó Kft. vezetősége arról tájékoztatta eddigi vezetőedzőnket, Milos Kruscsicsot, hogy 2023. augusztus 12-i hatállyal felmentette a munkavégzés alól. Mindez azt jelenti, hogy NB I-es csapatunk következő, keddi edzését már nem az eddigi szakvezető tartja. Az esetet érintő további személyi kérdésekről, az utódlásról később adunk tájékoztatást szurkolóink és a közvélemény számára” – szól a szombaton posztolt rövid közlemény.

A Kisvárda pénteken 0–0-s döntetlent ért el az MTK otthonában, és három forduló után – mindhárom meccsét idegenben lejátszva – négy ponttal áll a bajnokságban.

Kruscsics március végén, néhány nappal az újpesti menesztése után lett a Kisvárda vezetőedzője, és annak ellenére a posztján maradhatott nyáron, hogy a hatodik helyen végzett a csapattal, noha a kinevezése után Révész Attila sportigazgató hangsúlyozta: dobogós helyezést várnak tőle.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik