D. S. B.
2023.02.09 16:27 Frissítve: 2023.02.09 16:44

NB I: kölcsönbe távozik Újpestről az észt védő

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy kölcsönbe távozik a Flora Tallinnhoz a lila-fehérek észt középső védője, Märten Kuusk.

 

Märten Kuusk kölcsönbe visszatér korábbi klubjához Újpestről (Fotó: ujpestfc.hu)

A klubhoz 2022 januárjában érkezett Märten Kuusk 14 mérkőzésen lépett pályára a lila-fehéreknél, ebből 12-szer kezdőként. A 22-szeres észt válogatott védőnek tavaly márciusban arccsonttörés miatt kellett kihagynia közel másfél hónapot, s bár visszatért, de legutóbb szeptemberben játszott tétmérkőzést.

A 26 éves labdarúgó a tavaszi szezonra kölcsönbe visszatér korábbi klubjához, az FC Flora Tallinnhoz, mellyel korábban háromszor is észt bajnok lett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Jorgosz Andzulasz (görög, Aszterasz Tripolisz – Görögország), Tim Hall (luxemburgi, szabadon igazolható, legutóbb Ethnikosz Ahnasz – Ciprus), Ognjen Mudrinszki (szerb, Lamphun Warriors – Thaiföld, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatértek: Kovács Dominik (Kolorcity Kazincbarcika)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: –

Távozók: Miroszlav Bjelos (szerb, FK Mladoszt Lucsani – Szerbia, szabadon igazolhatóként), Junior Tallo (Gadji Celi Carmel Junior Tallo, elefántcsontparti, felbontották a szerződését, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Dzenan Burekovic (bosnyák, Szpartak Szubotica – Szerbia), Märten Kuusk (észt, FC Flora Tallinn – észt), Radosevics Ognjen (szerb, Szentlőrinc)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2023.06.01 22:48:55

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mindig van egy center, akire kijön a figura.

2023.05.31 19:26:42

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Honvédra jutó milliárdokból a már hajléktalanmentes akadémiára is támaszkodva, a csodálatos új Bozsik Arénában rendre viszonylag sok szurkoló előtt futballozva kellett volna egy olyan aprócska sikert elérni, mint a bennmaradás.

2023.05.30 12:18:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.05.29 22:43:27

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Megköszönhetik a döntést Vad II Istvánnak, hiszen így van kire mutogatni a kiesés okán, mert ugyebár nálunk ez a legfontosabb. Azért is, mert meggyőződésem, hogy ha összejön a kispesti vezetés, a Fehérvár szerez gólt a Fáy utcában. Hogy miért? Ne kérdezzék. Maradjunk annyiban, hogy biztos vagyok benne.

2023.05.29 22:47:19

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A kecskeméti vezetőedző, Szabó István munkája sok tekintetben a Mestert idézi.

Ajánló beállításra vár