NB I: Jól sikerült az őszöm, de nem lehetek elégedett – Kenan Kodro

Vágólapra másolva!
2022.01.28. 19:26
null
Kenan Kodro úgy véli, tavasszal még jobb lesz, mint ősszel (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC házi gólkirálya, Kenan Kodro a molcsapat.hu-nak adott interjút az első tavaszi bajnoki fordulót megelőzően. 

A 28 éves bosnyák támadó az NB I góllövőlistájának harmadik helyén zárta az őszi szezont, 9 találattal – csapatában ő volt a legeredményesebb.

„Jól sikerült az őszöm, de nem lehetek elégedett, mert a csapatnak voltak gondjai, és csak a negyedik helyen zártunk. Ennél többet akartunk, de úgy gondolom, jól sikerült a téli felkészülésünk, és az egész csapat feltüzelve várja a tavaszi rajtot. A legjobb Kodrót még nem is láthatták a Vidi szurkolói. Tavasszal megmutatom őt is” – nyilatkozta Kodro a klub honlapjának.

A fehérváriak múlt nyári igazolása kitért a hétvégi, Puskás Akadémia elleni bajnoki rangadóra és a téli felkészülésre is, ami a koronavírus-járvány miatt nem úgy sikerült, ahogyan azt a csapatnál eltervezték.

„Az időjárás miatt jó lett volna elutazni Spanyolországba, de a koronavírus miatt úgy alakult, hogy felesleges kockázat lett volna, ráadásul a Vidinél minden körülmény adott a nyugodt felkészüléshez. A munkát elvégeztük, és már nagyon várjuk az első meccset, ami egyből rangadó lesz, ráadásul idegenben. Sajnos ősszel voltak gondjaink Fehérvártól távol, hiszen csak az utolsó előtti fordulóban, az MTK otthonában tudtunk először nyerni idegenben, de biztos vagyok benne, hogy tavaszra sok minden más mellett ez is változni fog.”

Kodro aztán a fehérváriak céljairól is szót ejtett: „Nem nézzük a tabellát, nem foglalkozunk a többi csapattal, csak magunkra akarunk koncentrálni, és lépésről lépésre haladni előre. Nem azzal kell most foglalkoznunk, hogy hány meccs van hátra és kiket van lehetőség utolérni, hanem azzal, hogy a játékunk idegenben is olyan meggyőző legyen, mint hazai pályán.”

A TELJES INTERJÚT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik