nemzetisport.hu 2017.10.21 18:45 Frissítve: 2017.10.21 19:09

NB I: Ha kell, még három játékost előveszünk az akadémiáról – Pacsi

A debreceni „kettős rangadó” első mérkőzésén a DVSC hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett a Haladással az NB I 13. fordulójában. A találkozó után így értékelt a két vezetőedző.

 

A debreceniek trénere, Herczeg András azzal kezdte, hogy gratulált az ellenfélnek.

„Nagyon szervezetten, fegyelmezetten és ügyesen játszott a Haladás. Hamar kaptuk a gólt, de úgy érzem, hogy mi irányítottunk, végigtámadtuk a mérkőzést. Próbáltunk nagy iramot diktálni, ám voltak pontatlanságok a játékunkban. Talán kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani, mint az eddigi találkozókon, de volt a végén meccslabdánk, csak sajnos kimaradt a ziccer. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni, mert a játékosok óriási energiákat mozgósítottak. Fantasztikus érzés lett volna ilyen közönség előtt megszerezni a három pontot.”

A szombathelyiek edzője, Pacsi Bálint a sajtótájékoztató előtt közölte: megtiszteltetés, hogy ugyanabba a székbe ülhet, mint előtte Herczeg András.

„Én is szeretnék gratulálni neki, hiszen bebizonyította az előző szezon után, hogy debreceni labdarúgókkal lehet ilyen futballt játszani. Mi is ezen az úton haladunk Szombathelyen. Három kezdőemberünket nélkülöztük, ám ezzel nem foglalkozunk, mert ha kell, még három játékost veszünk elő az akadémiáról. Nekünk a magyar labdarúgás érdekét kell szolgálnunk, hogy minél több hazai futballistát neveljünk. Hogy újra átélhessük azt, amit tavaly nyáron együtt átélhettünk az Európa-bajnokságon. Az én szívem akkor boldog, amikor Kiss Tamás így futballozik az egyik oldalon, a másikon meg Varga Kevin. Ki szeretném emelni, hogy jó ötletnek tartom ezt a kettős rangadót, a hangulatát. Sok néző van ebben a gyönyörű stadionban. Amikor a kispesti tábor a második félidőben összeállt a Haladáséval, az ember tényleg úgy érezte magát, mint egy futballmérkőzésen.”

A sajtótájékoztató vágatlanul

Így szurkoltak közösen a kispestiek és a szombathelyiek

2021.07.25 18:45:57

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

Bátran kezdett a Loki Mourinho csapata ellen, de a védelmi hibák miatt vereség lett a vége a bajnoki főpróbának.

2021.07.23 22:35:17

Labdarúgó NB I L. PAP ISTVÁN

NS-VÉLEMÉNY. Újra kegyelmi állapotban vívta végig a férfi kard egyéni napját.

2021.07.24 17:56:09

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR (összefoglaló), BALÁZS DÁVID (percről percre)

Hiába volt több helyzete a Honvédnak, gólt nem tudott szerezni a Bozsik Arénában.

2021.07.23 22:35:17

Labdarúgó NB I SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Nem Puskás, hanem Oláh István helyett lett Bozsik a névadó.