N-P. T. 2020.11.07 17:39

NB I: Gondolkozom a jövőn, de ez a klubon is múlik – Hornyák

Az első 20 perc után már három (Hahn-)góllal vezetett a Paks a Puskás Akadémia ellen az NB I 10. fordulójában, és ugyan kétszer is szépítettek a vendégek, nem lehetett megállítani a tolnaiakat, akik hat találattal fejezték be a meccset. A meccs után így értékeltek a vezetőedzők.

 

Hatszor került Tóth Balázs kapujába a labda, ami Hornyák Zsoltnak nagyon fáj (Fotó: Meder István)

A Puskás Akadémia trénere, Hornyák Zsolt azzal kezdte, hogy gratulált az ellenfélnek a győzelemhez.

„Nagyon kellemetlen hat gólt kapni. A Paks százszázalékosan használta ki a lehetőségeit. Szomorú, hogy még el sem indult a meccs, de tíz perc alatt három gólt kaptunk szögletből és beadásból. Nem léptünk ki a játékosokra. Nagyon nehezen tudtam reagálni, mert benne voltunk a játékban. Aztán 1–3-nál úgy éreztem, vissza tudunk jönni, főleg, ha a második félidőben megkapjuk a büntetőt. Ehelyett kaptunk három iskolás gólt. Nagyon bánt, nem erre készültünk.”

A szakember elmondta: amióta felgyógyultak a játékosai a koronavírusból, nem ismer rájuk.

„Nincs meg a koncentráció, az együttműködés. Küzdünk, de nem sikerül. Az, ami korábban az erősségünk volt, most a háttérbe szorult.”

Ezután a Nemzeti Sport azt kérdezte: mennyire tart attól, hogy a rossz eredmények után a vezetőedzőt veszik elő.

„Még át kell gondolnom, mi lesz a következő lépésem. Nem vagyok elégedett azzal, amit a csapat nyújt, ami persze az én munkámat tükrözi. Próbálom kiprovokálni belőlük a pozitív reakciót, a Honvéd ellen úgy éreztem, ez rendben van, erre ma ilyen hibákat követünk el. Gondolkozom magamon, a jövőmön, de persze ez a klubon is múlik. A végső szót a következő napokban fogom kimondani.”

 

Ahogy azt már szinte megszokhattuk, a Paks vezetőedzője, Bognár György most sem értékelt teljesen elégedetten.

„Időszakonként jól játszottunk, ám az első félidőben a középpálya nem működött megfelelően. Nem éreztem markánsnak a játékunkat. Úgyhogy volt hiányérzetem, de teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.”

LABDARÚGÓ NB I
10. FORDULÓ

Paks–Puskás Akadémia 6–2 (3–1) 
Paks, Városi Stadion, 1089 néző. Vezette: Antal
Gólszerzők: Hahn (12., 15., 19., 49.), Bognár (52.), Ádám (81.), ill. Baluta (27.), Mance (85.)

ÉLŐ SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT! 

 

2022.07.01 23:49:58

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Nagy kérdés, hogy Roderick Duchatelet tud-e és akar-e olyan formátumú labdarúgókat szerződtetni, akikkel megismételhető az előző idényben elért ötödik hely.

2022.06.30 22:24:58

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Újpesten továbbra is várni kell a tulajdonosváltásra • Szóba került, miért hiúsult meg az üzlet, illetve mit hozhat a folytatás.

2022.06.28 22:46:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nyilván kiderül már az eddigiekből is, hogy elfogult vagyok Nikoliccsal, már régóta. Azért is, mert történhet(ett) vele bármi, nem jön ki a sodrából. Most, kiebrudalásakor is úriemberként kommentált közösségi oldalán, »fura helyzeteket produkál olykor az élet« – ez volt a legerősebb megfogalmazása.

2022.06.28 16:43:38

Labdarúgó NB I MURÁNYI DOMONKOS

Loncar duplájára alapozva a zöld-fehérek magabiztosan nyertek német ellenfelükkel szemben.