P. K. 2022.07.27 11:22 Frissítve: 2022.07.27 12:45

NB I: Csoboth Kevin Fehérvárról Újpestre tart

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Fehérvár szélsője, a legutóbb kölcsönbe Szegeden szereplő, 22 éves Csoboth Kevin Újpesten folytathatja pályafutását.

Csoboth Kevin (szemben) tavasszal Szegeden öt góllal és három gólpasszal bizonyította, lehet rá számítani (Fotó: Meder István)

 

Csoboth Kevin tavaly nyáron a Benficától került a Mol Fehérvárhoz, melynél a Magyar Kupában két góllal és két gólpasszal debütált, de meglepetésre ezek után az NB I-ben egyetlen meccsen, mindössze hárompercnyi játéklehetőséget kapott Szabics Imre vezetőedzőtől. A télen az NB II-es Szegedhez került kölcsönbe, melynél 14  találkozón öt gólt és három gólpasszt jegyzett, de a nyári felkészülést már Fehérváron kezdte, ahova még élő szerződés köti.

Ezek után az már nem meglepő, hogy a hírek szerint az élvonalból és az NB II-ből is több csapatnál szóba került a neve a nyári kiszemeltek között, és a napokban Újpesten látták.

A Nemzeti Sport információi szerint még folynak az egyeztetések a szélső szerződtetése ügyében, de jó esély mutatkozik arra, hogy Fehérvárról a fővárosiakhoz igazol, hamarosan orvosi vizsgálaton is részt vehet az Újpest FC-nél.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Matija Ljujics (szerb, Hapoel Haifa – Izrael), Vincent Onovo (nigériai, Randers FC – Dánia, kölcsön után végleg), Szabó Bálint (Nyíregyháza Spartacus)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérnek: Mucsányi Márk (Szentlőrinc), Junior Tallo (elefántcsontparti, Samsunspor – Törökország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Csoboth Kevin
(Mol Fehérvár)
Távozók: Giorgi Beridze (grúz, Ankaragücü – Törökország, szabadon igazolhatóként), Filipovic Marko (Szentlőrinc – legutóbb BVSC), Kádár Tamás (Paksi FC, szabadon igazolhatóként), Jorgosz Kutrumbisz (görög, Bandirmaspor – Törökország, szabadon igazolhatóként), Nikola Mitrovics (szerb, Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Szakály Péter (szabadon igazolható), Fernando Viana (brazil, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Kálnoki-Kis Zsombor
(Kazincbarcika), Máté Zsolt (Tiszakécske, ismét kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Budu Zivzivadze (grúz, Mol Fehérvár)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

2022.12.08 17:29:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A korábbi labdarúgók nem telefonjaikat nyomogatták, egymással beszélgettek…

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.