NB I: bosnyák válogatott jobbhátvédet szerződtetett a Kisvárda – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.06.18. 13:22
null
Branimir Cipetic Horvátországból tette át a székhelyét Kisvárdára (Fotó: kisvardafc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Lokomotiva Zagreb bosnyák válogatott jobbhátvédjét, Branimir Cipeticet.

A 28 éves labdarúgó a 14-es mezszámot kapta új csapatában, a szerződés hosszát a klub nem hozta nyilvánosságra.

„Nagyon örülök, hogy Kisvárdára szerződtem, nem ismeretlen számomra a csapat, az elmúlt két-három évben követtem az eredményeit, tudom, hogy kilépett a nemzetközi porondra, s egyre meghatározóbb a szerepe a magyar élvonalban – idézi a klubhonlap Branimir Cipeticet. Újabb ország újabb csapatában jutok lehetőséghez, számomra kihívást jelent, hogy itt is megfeleljek az elvárásoknak, és hozzá tudjam segíteni a csapatot a céljai eléréséhez. Amikor hazatértem Spanyolországból, tervem volt, hogy az egyre jobban fejlődő magyar vagy lengyel bajnokságba kerüljek, előbbi megvalósult, ennek nagyon örülök. A Lokomotiva Zagrebből érkezve erősebb bajnokság erősebb csapatához igazolok, erre fel fogják kapni a fejüket Boszniában is, így újra adva lesz számomra az esély, hogy bekerülhessek a válogatottba.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS KISVÁRDÁN
Érkezők:
Branimir Cipetic (bosnyák-horvát, NK Lokomotiva Zagreb – Horvátország), Kovács Marcell (Soroksár SC), Lippai Tibor (Kazincbarcika)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatért:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Hej Viktor (ukrajnai, MTK Budapest, szabadon igazolhatóként), Anton Kravcsenko (ukrán, szabadon igazolható), Artem Odincov (ukrán, Diósgyőri VTK)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Hindrich Ottó (romániai, CFR – Románia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik