CS. M. 2022.01.05 14:44 Frissítve: 2022.01.05 14:54

NB I: bokaműtéten esett át az MTK angol középpályása

Bokaműtéten esett át a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest angol középpályása, James Weir – közölte a klub hivatalos honlapja. 

James Weir (Fotó: MTK Budapest)

James Weir az őszi szezon hajrájában, az Újpest elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg, bal bokáját meg kellett műteni. A tervek szerint négy hét múlva végezhet újra teljes értékű edzésmunkát. 

Az MR-vizsgálatok után a bokaműtét tűnt a legcélszerűbb eljárásnak. A játékos már át is esett az artroszkópos beavatkozáson, amelyet a bokaspecialista, Dr. Magos Krisztián végzett el Budapesten. A műtét jól sikerült– olvasható az MTK oldalán.  

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.

2022.01.17 21:22:16

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nálam ilyen Aschner Lipót. Jövő héten lesz 150 éve, hogy megszületett, ma hetven esztendeje hunyt el, ám mint a kiemelkedő személyiségek általában, nem csupán a kerek évfordulókon érdemeln(én)ek említést. A minőségre esküdött, ám a földön járt. »Amíg én állok az Újpest élén, addig sportbeli elhatározásokat sohasem fog nálunk anyagi szempont irányítani.«

2022.01.16 22:00:48

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Lehet, míg az Aranycsapat a modern futball origója, addig Deák Bamba a hőskor ideájának utolsó világszínvonalú példázója? Aki a diadal reményének eleven modellje volt Szentlőrincen és az Üllői úton, a közösség daliájaként, s a játék leginkább mámorító pillanatával, a góllal oly sokszor adott örömet, mint rajta kívül senki a világon ily rövid idő alatt.